Έτοιμος για το ντέρμπι της Αθήνας ο Παναθηναϊκός

Το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει ξανά αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς μετά από συνάντηση που είχαν όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, συμφώνησαν για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Έτσι λοιπόν, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ, στο ντέρμπι της Αθήνας. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 1 Απριλίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς. Ωστόσο, το “Τριφύλλι” περιμένει την τελική απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την εκδίκαση της υπόθεσης του Βέμερ, ο οποίος είχε ζητήσει αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό του πίνακα. Την τελευταία αγωνιστική, πριν την επ’ οριστική διακοπή του πρωταθλήματος που είχε ανακοινώσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο Παναθηναϊκός είχε έρθει ισόπαλος, εντός έδρας, με τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-1.

Από την άλλη, η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 57 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, η ΑΕΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το ματς διακόπηκε οριστικά λόγω εισβολής, στον αγωνιστικό χώρο, του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Με απόφαση της ΕΠΟ, η ΑΕΚ κέρδισε τον συγκεκριμένο αγώνα, στα χαρτιά, με σκορ 0-3.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει την κυριακάτικης αναμέτρησης, με τον τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα, οι Διεθνείς ποδοσφαιριστές του “Τριφυλλιού” επέστρεψαν, την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στην χώρα μας και πήγαν αμέσως στην προπόνηση της ομάδας. Ο μοναδικός που απουσίαζε από την προπόνηση, που διεξήχθη την Τετάρτη, ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας, την Παρασκευή. Όπως συνηθίζεται, ο κύριος Ουζουνίδης, την Πέμπτη 29 Μαρτίου, έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να ξεκουραστούν. Στην αποστολή της ομάδας για το ματς με την ΑΕΚ, θα συμπεριληφθεί, για πρώτη φορά μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό του, ο Λουτσιάνο.

Όπως ανακοίνωσε η “Πράσινη” ΠΑΕ, η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και θα ξεκινήσει στις 17:00.

Τέλος, τα παράπονά τους για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό εξέφρασαν φίλοι της ομάδας. Οι οπαδοί του “Τριφυλλιού” “επισκέφθηκαν” το σπίτι του πρώην μεγαλομετόχου, Γιάννη Αλαφούζου, ζητώντας εξηγήσεις για την κατάσταση που επικρατεί στην “Πράσινη” ΠΑΕ.

Αφήστε μια απάντηση