Παναθηναϊκός: Στοίχησε η αποβολή και γενικά η … εχθρική διαιτησία

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, για της 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Στο Αθηναϊκό ντέρμπι, που διεξήχθη αυτήν την αγωνιστική, το “Τριφύλλι” γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0. Ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για τουλάχιστον εξήντα λεπτά, λόγω αποβολής του Ινσούα. Ο Αργεντίνος αμυντικός αποβλήθηκε, από τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Θάνο, στο 30ο λεπτό. Ειδικά η πρώτη κίτρινη κάρτα, που αντίκρισε ο Ινσούα, είναι αρκετά αυστηρή. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι και γενικά για την διαιτησία του κυρίου Θάνου. Το πέρας αυτής της αγωνιστικής βρήκε τους “Πράσινους” στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς.

Κυρίαρχος στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, “έπεσε” όταν έμεινε με δέκα

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, βρήκαν τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας και να είναι αυτός που απειλούσε περισσότερο. Στο 7ο λεπτό, ο Κουλιμπαλί μετά από καταπληκτική ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ, έκανε το σουτ, όμως ο Μπάρκας με υπερένταση απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 30ο λεπτό, ο Χριστοδουλόπουλος με μακρινή μεταβίβαση βρήκε τον Αραούχο, ο οποίος αφού πρώτα κατέβασε την μπάλα, με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 1-0. Στο 45ο λεπτό, το σουτ του Δώνη πέρασε δίπλα από την εστία της ΑΕΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, εξαιτίας του γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, βρισκόταν σε θέση άμυνας και προσπαθούσε να χτυπήσει κυρίως σε αντεπιθέσεις, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Στο 52ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Χουλτ, ο Γκάλο με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 58ο λεπτό, ο Χριστοδουλόπουλος μετά από ωραία ατομική ενέργεια έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Παναθηναϊκού. Στο 67ο λεπτό, ο Βλαχοδήμος απομάκρυνε το σουτ του Μπακασέτα. Ένα λεπτό αργότερα, μετά από κόρνερ του Μπακασέτα, ο Αραούχο πήρε την κεφαλιά, η οποία κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού, και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης από κοντά σημείωσε το 3-0. Στο 79ο λεπτό, ο Μπακασέτας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Βλαχοδήμου.

 

Αφήστε μια απάντηση