Πλήρωσε… και γλίτωσε τον κίνδυνο του υποβιβασμού ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στοίχημα πως βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην σύγχρονη ιστορία του, καθώς η διοίκησή του δεν έχει τα χρήματα να ανταπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις με αποτέλεσμα η ομάδα να οφείλει αρκετά χρήματα σε διάφορα “πρόσωπα”.

Το “Τριφύλλι” για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια ήρθε αντιμέτωπο με το… φάσμα του υποβιβασμού. Την Δευτέρα, 16 Απριλίου, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ τιμώρησε τους “Πράσινους” με αφαίρεση εννιά βαθμών από τον βαθμολογικό τους πίνακα για τις οφειλές που έχει η διοίκηση της ομάδας στους Σεμπάστιαν Λέτο, Μίκαελ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού όφειλε στον Λέτο το ποσό των 50.000 ευρώ, στον Εσιέν το ποσό των 260.000 ευρώ και στον Τοτσέ χρωστούσε 25.000 ευρώ.

Αμέσως μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με επικεφαλή τον κύριο Βασίλη Κωνσταντίνου. Στην συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, ο κύριος Κωνσταντίνου ενημέρωσε τα άλλα μέλη της ΠΑΕ ότι οι τρεις παίκτες θα αποπληρωθούν άμεσα και ότι η ομάδα θα γλιτώσει την αφαίρεση βαθμών και τον κίνδυνο υποβιβασμού.

Την Τρίτη, 17 Απριλίου, η διοίκηση του “Τριφυλλιού” έδωσε ένα μέρος των χρημάτων που οφείλει στους τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της και γλίτωσε την αφαίρεση των εννέα βαθμών και τον άμεσο υποβιβασμό. Πάντως, οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερες κρίσιμες για το μέλλον της ομάδας. Σε περίπτωση που η διοίκηση δεν καταθέσει το ποσό που οφείλει και στον Γενς Βέμερ στους επόμενους τρεις αγώνες, τότε θα τιμωρηθεί εκ νέου με αφαίρεση εννιά βαθμών.

Αφήστε μια απάντηση