Έλαβε τέλος η αποχή των ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό

Οι παίκτες του “Τριφυλλιού” έχουν να λάβουν χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό από τον περασμένο Δεκέμβριο. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου, τους είχε καθησυχάσει ότι αρχές Απριλίου θα λάβουν την δόση του Δεκεμβρίου. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έγινε και οι παίκτες έφτασαν στα όριά τους, με αποτέλεσμα να μην δώσουν το “παρών” στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν ενημερώσει πως θα συνεχίσουν την αποχή από τις προπονήσεις της ομάδας, σε περίπτωση που δεν λάμβαναν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Ο τεχνικός των “Πρασίνων”, Μαρίνος Ουζουνίδης, την Τρίτη 24 Απριλίου έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Αυτό το ρεπό στοίχημα  πως ηρέμησε την κατάσταση που επικρατεί και μετά από συνάντηση που είχαν οι παίκτες της ομάδας με την διοίκηση, βρέθηκε λύση και οι παίκτες της ομάδας ενημέρωσαν ότι η αποχή από τις προπονήσεις δεν θα συνεχιστεί. Έτσι, όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πάρουν μέρος κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης, οπότε και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση που ακολουθεί εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο κύριος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και θα έχει κανονικά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Κουλιμπαλί, ο οποίος ζήτησε από τον ίδιο να μην αγωνιστεί ξανά με την φανέλα του Παναθηναϊκού την τρέχουσα περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση