Χάνει για τον επόμενο ένα μήνα τον Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός

Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός, στοίχημα πως οι τραυματισμοί του λείπανε… Στην τελευταία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, με τον ΠΑΟΚ στο στάδιο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”, ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Μαρίνος Ουζουνίδης, είδε την ομάδα του να γνωρίζει βαριά ήττα με σκορ 0-3 και τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Ρόμπιν Λουντ να αποχωρούν τραυματίες από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Όσον αφορά την κατάσταση του τραυματισμού του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη, ο 24χρονος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του και αμέσως ζήτησε αλλαγή από τον τεχνικό του. Στη θέση του Κουρμπέλη πέρασε ο Οικονόμου. Σε εξετάσεις που έκανε μετά τον αγώνα ο νεαρός άσος, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί εκτεταμένη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού του ποδιού. Για τον λόγο αυτό, ο Κουρμπέλης ξεκίνησε άμεσα φυσικοθεραπευτική αγωγή. Ο Έλληνας μέσος εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για τον επόμενο ένα μήνα, κάτι που συνεπάγεται ότι θα λείψει από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του, με την Ξάνθη, και ενδέχεται να χάσει ένα μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, εφόσον συνεχίσει στην ομάδα.

Επίσης, ο Ρόμπιν Λουντ αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο 25χρονος Φιλανδός μέσος τραυματίστηκε στο γόνατό του και ζήτησε αλλαγή μόλις στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης. Στη θέση του Λουντ πέρασε ο Μυστακίδης. Ο Λουντ μετά τον αγώνα υποβλήθηκε σε αξονική, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί βαρύ θλαστικό τραύμα στην έκφυση του έσω πλάγιου συνδέσμου του αριστερού του γονάτου. Στον Λουντ χορηγήθηκε άμεσα αντιφλεγμονώδης αγωγή και η κατάσταση του Φιλανδού θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μέσα στην εβδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση