Παναθηναϊκός: Προς ανανέωση ο Δώνης

Στον Παναθηναϊκό έχει επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με την τιμωρία που επιβλήθηκε στους “Πράσινους”, η ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ωστόσο θα μπορεί να ανανεώσει τα συμβόλαια δύο παικτών της χωρίς να τους αυξήσει τις ετήσιες απολαβές τους.

Οι δύο παίκτες που θέλει το “Τριφύλλι” να κρατήσει στο ρόστερ του είναι οι Χρήστος Δώνης και Ρόμπιν Λουντ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Χρήστου Δώνη, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Αντώνης Αποστολόπουλος, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Κωνσταντίνου. Στη συζήτηση που είχαν οι δύο πλευρές βρέθηκε ένα κοινό σημείο, όσον αφορά το οικονομικό θέμα, και η συζήτηση ολοκληρώθηκε ομαλά. Με τα τωρινά δεδομένα, όπως όλα δείχνουν, ο Χρήστος Δώνης θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και η νέα αγωνιστική σεζόν θα τον βρει στους “Πράσινους”.

Αντίθετα με τον Χρήστο Δώνη, σε αδιέξοδο φαίνεται να οδηγούνται οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Ρόμπιν Λουντ. Η διοίκηση του “Τριφυλλιού” μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματίσει κάποια συνάντηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη, και όπως όλα δείχνουν, ο Λουντ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Άλλωστε, σε συζητήσεις που είχε κάνει ο Λουντ με την διοίκηση της ομάδας τον Δεκέμβρη, ο Φιλανδός μέσος είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε άλλον σύλλογο. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Λουντ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους “Πράσινους”.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελούν και οι Έργκους Κάτσε και Γιάννης Μυστακίδης, καθώς ο δανεισμός των δύο παικτών ολοκληρώθηκε. Οι δύο παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ, στον οποίο και ανήκουν.

Ο Έργκους Κάτσε, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ευχαρίστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τους οπαδούς και όλους όσους τον στήριξαν. Ακόμη, ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό και του ευχήθηκε ότι καλύτερο για τη συνέχεια.

Επίσης, ο Γιάννης Μυστακίδης, σε ανάρτησή του, ανέφερε ότι μία δύσκολη σεζόν για τον ίδιο ολοκληρώθηκε και ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό και τους συμπαίκτες του που τον βοήθησαν. Τέλος, ευχήθηκε, τόσο η ομάδα, όσο και οι συμπαίκτες του, να έχουν τύχη και υγεία.

Αφήστε μια απάντηση