Παναθηναϊκός: Βρήκε τον νέο του τεχνικό

Μετά την αποχώριση του Μαρίνου Ουζουνίδη από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο σύλλογος βρισκόταν στην αναζήτηση νέου προπονητή. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “Πράσινοι” φέρεται να βρήκαν τον νέο τους προπονητή, ενόψει της νέας σεζόν, καθώς βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιώργο Δώνη.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του “Τριφυλλιού”, καθώς έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας. Μάλιστα, ο Έλληνας προπονητής αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να έρθει στη χώρα μας και να παρουσιαστεί και επίσημα.

Ο κύριος Δώνης αναμένεται να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου, καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Νταμπίζα. Οι δυο τους μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθούν από κοντά προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του Έλληνα κόουτς.

Ο Δώνης, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά από 22 χρόνια, καθώς αγωνιζόταν στον σύλλογο ως ποδοσφαιριστής από τη σεζόν 1988 μέχρι τη σεζόν 1996.

Ο 48χρονος, πλέον, προπονητής στο παρελθόν έχει βρεθεί στο τιμόνι της Λάρισας, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Ηλυσιακού, του Ατρομήτου, του ΑΠΟΕΛ, της Αλ Σαρτζά και της Αλ Χιλάλ.

Με την επικείμενη πρόσληψη του κυρίου Δώνη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, το συμβόλαιό του με την ομάδα αναμένεται να ανανεώσει και ο γιος του, Χρήστος. Το περασμένο διάστημα, οι “Πράσινοι” είχαν καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο οποίος μετά την πρόσληψη του πατέρα του, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν στον σύλλογο.

Αφήστε μια απάντηση