Παναθηναϊκός: Κουνάει μαντήλι ο Λουτσιάνο

Έναν από τους πιο χαρισματικούς, αλλά ταυτόχρονα και πιο άτυχους, παίκτες του αναμένεται να χάσει το ερχόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον Λουτσιάνο Νέβες, ο οποίος όπως  όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ του “Τριφυλλιού”.

Πριν λίγες ημέρες, ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή είχε έρθει στη χώρα μας και είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδα. Εκεί συζητήθηκε το ενδεχόμενο μείωσης στο τρέχον συμβόλαιο του Λουτσιάνο, ο οποίος είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου. Ωστόσο, όπως αναμενόταν, ο μάνατζερ του παίκτη δεν δέχθηκε την πρόταση αυτή. Με τα τωρινά δεδομένα, είναι θέμα χρόνου ο 25χρονος επιθετικός να αποδεσμευτεί από την ομάδα και να μείνει ελεύθερος.

Ο Λουτσιάνο, από τη πλευρά του, εδώ και καιρό βρίσκεται στη χώρα του, την Βραζιλία, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έχουν ολοκληρωθεί. Πριν την αναχώρησή του από την Ελλάδα, είχε τονίσει ότι δεν θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, καθώς το “Τριφύλλι” του φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο που μπορούσε. Η διοίκηση του συλλόγου, το διάστημα που ήταν τραυματίας, είχε υποστεί ρήξη χιαστού, δεν τον πλήρωνε.

Ο Λουτσιάνο την τρέχουσα περίοδο αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς του Europa League, σε μία αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας και σε εννιά αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, όπου σημείωσε δύο τέρματα.

Αφήστε μια απάντηση