Παναθηναϊκός: Άκυρο για πώληση του αρχηγού!

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού, ενόψει της νέας χρονιάς, στοίχημα πως θα αλλάξει ριζικά, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές του θα φύγουν για άλλες… πολιτείες. Επίσης, το “Τριφύλλι”, λόγω της ποινής που του επιβλήθηκε για απαγόρευση μεταγραφών, δύσκολα θα αποκτήσει παίκτες ισάξιους με αυτούς που θα αποτελέσουν παρελθόν. Ωστόσο, η διοίκηση επιθυμεί την πώληση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα φέρουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η διοίκηση των “Πρασίνων”, δύσκολα θα παραχωρήσει τον αρχηγό της Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο Κουρμπέλης θεωρείται ως το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Συνάμα, ο 24χρονος μέσος αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και ακόμη είναι αρχηγός της ομάδας. Ο Κουρμπέλης θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που φτάσει μία πρόταση, η οποία θα ξεπερνάει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Πριν λίγες ημέρες, στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε πρόταση για την πώληση του Κουρμπέλη από τη Σπάρτα Πράγας, ομάδα από την Τσεχία. Ωστόσο, οι “Πράσινοι” απέρριψαν την πρόταση, καθώς όπως υποστήριξαν ο Κουρμπέλης θα παραμείνει στον σύλλογο και θα αποτελέσει τον παίκτη πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η ομάδα.

Πάντως εκτός από την Σπάρτα Πράγας ενδιαφέρον για την απόκτηση του 24χρου άσου έχουν εκφράσει αρκετές ομάδες από το εξωτερικό, κυρίως από την Ιταλία, αλλά και ομάδες της SuperLeague.

Ο Κουρμπέλης τη σεζόν που μας πέρασε αποτέλεσε έναν από τους στυλοβάτες του Παναθηναϊκού. Αγωνίστηκε συνολικά σε 23 ματς του πρωταθλήματος, σε τρία ματς του Κυπέλλου Ελλάδας και σε τέσσερις αγώνες για τα προκριματικά του EuropaLeague.

Ο 24χρονος μέσος αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση