Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει για τον Δώνη

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να συναντηθεί με τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Νταμπίζα, για να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα τους συλλόγου.  

Το μεσημέρι της Κυριακής, 3 Ιουνίου, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, με τη συνοδεία του γιού του, Πιτ, συναντήθηκε με τον κύριο Νταμπίζα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και οι δύο πλευρές έθεσαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα αλλά και τις ποινές που έχουν επιβληθεί σε αυτή.

Ακόμη, συζητήθηκε και η πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “Πρασίνων” του Γιώργου Δώνη. Ο κύριος Πιεμπονγκσάντ άναψε το πράσινο φως για την πρόσληψη του κυρίου Δώνη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το νέο προπονητή της ομάδας.

Ο κύριος Νταμπίζας πρότεινε στον Ταϊλανδό επιχειρηματία να υπάρξει μία τελική συνάντηση με τον κύριο Δώνη προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο μίας πιθανής συνεργασία τους. Ο Πιεμπονγκσάντ έκανε δεκτό το αίτημα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και σήμερα πρωί της Δευτέρας, ο ίδιος, ο γιος του, Πιτ, και ο κύριος Νταμπίζας θα βρεθούν με την πλευρά του Έλληνα τεχνικού.

Εκεί θα ξεκαθαρίσει εάν ο Γιώργος Δώνης επιστρέψει στην ομάδα, στην οποία αγαπήθηκε, αυτή τη φορά όμως ως προπονητής. Με τα τωρινά δεδομένα, η πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού στοιχηματίζουμε πως φαντάζει ως το επικρατέστερο σενάριο.

Εξελίξεις στην υπόθεση του νέου τεχνικού στον Παναθηναϊκό, αναμένεται να υπάρξουν το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, οπότε και θα ολοκληρωθεί η συνάντηση με τον κύριο Δώνη.

Αφήστε μια απάντηση