Παναθηναϊκός: Το “τρένο” επέστρεψε!

Το πρωί της Δευτέρας, ο υποψήφιος επενδυτής του Παναθηναϊκού, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Νταμπίζα, είχαν συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη, προκειμένου να τον πείσουν να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και ο Έλληνας προπονητής συμφώνησε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Έτσι, το “τρένο”, όπως είναι το παρατσούκλι του Γιώργου Δώνη, θα επιστρέψει μετά από 18 χρόνια στην ομάδα που αγαπήθηκε. Αυτή τη φορά, όμως ως προπονητής.

Την οριστική συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ, η οποία με ενημέρωσή της τόνισε ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων μεταξύ του Γιώργου Δώνη και του Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ και ότι άμεσα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Σε δηλώσεις του, ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε ότι σημαίνει πολλά για τον ίδιο να αναλάβει την ομάδα στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της. Ακόμη, τόνισε πως είδε μεγάλη φιλοδοξία και σοβαρότητα στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και, επίσης η συνάντηση πήγε καλύτερα από ότι περίμενε ο ίδιος. Επίσης, ανέφερε ότι όλα θα τελειώσουν θετικά, καθώς αυτό που μετράει τώρα είναι η επιθυμία του να επιστρέψει στον σύλλογο. Ακόμη, η συζήτηση που έγινε του φανέρωσε την επιθυμία του Παναθηναϊκού να συνεργαστεί μαζί του.

Ο Γιώργος Δώνης υπηρέτησε τους “Πράσινους” ως ποδοσφαιριστής από τη σεζόν 1988 μέχρι τη σεζόν 1996 και μάλιστα αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην πορεία της ομάδας μέχρι τα ημιτελικά του σημερινού ChampionsLeague.

Ως προπονητής έχει εργαστεί στον Ηλυσιακό, στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ, στη Λάρισα, στον ΑΠΟΕΛ, στον Ατρόμητο, στην Αλ Χιλάλ και στην Αλ Σαρτζά.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού να συμφωνήσει με τον ατζέντη του Γιώργο Δώνη για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Θα στοιχηματίζαμε πως το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού. Μάλιστα, η πρόσληψή του θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα με αυτή του κυρίου Νταμπίζα. Έπειτα, θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου όπου οι δύο άντρες θα πάρουν θέση για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Αφήστε μια απάντηση