Παναθηναϊκός: Οριστικό το -6

Πριν λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει το φάκελό του στην UEFA, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στις ευρωπαϊκές.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα να βρίσκεται στον αέρα. Επιπλέον, σε περίπτωση που καταφέρει να εξασφαλίσει την είσοδό του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί, καθώς η UEFA τον τιμώρησε με αποκλεισμό ενός έτους.

Στους ανθρώπους της ομάδας είχε δοθεί παράταση δύο εβδομάδων προκειμένου να αλλάξουν τον φάκελο και να πάρουν την άδεια.

Το απόγευμα της Τρίτης, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε προκειμένου να επανεξετάσουν το φάκελο του “Τριφυλλιού” και να αποφασίσει εάν θα του χορηγήσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς.

Ωστόσο τα αποτελέσματα και αυτήν την φορά ήταν αρνητικά. Με ανακοίνωσή του το Πρωτοβάθμιο Όργανο γνωστοποίησε ότι στο ερχόμενο πρωτάθλημα δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στους “Πράσινους”, λόγω της μη εκπλήρωσης των άρθρων 47, 48, 49, 50 και 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων..

Έτσι η ομάδα θα ξεκινήσει οριστικά το νέο πρωτάθλημα με αφαίρεση βαθμών ( -6  ) και παράλληλα της επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών.

Τις επόμενες τρεις ημέρες, η διοίκηση θα μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου.

Αφήστε μια απάντηση