Παναθηναϊκός: Εκτός πλάνων ο Μολίνς

Το ερχόμενο διάστημα, ο Γκιγιέρμο Μολίνς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του 29χρονου επιθετικού ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και με τα τωρινά δεδομένα στοιχηματίζουμε πως δύσκολα θα του γίνει πρόταση ανανέωσης.

Την περασμένη χρονιά ο ίδιος, λόγω τραυματισμών, έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα. Αρχικά είχε υποστεί θλάση, η οποία τον κράτησε εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα και στη συνέχεια αντιμετώπισε πρόβλημα στους κοιλιακούς και έμεινε εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Ο νέος τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης, θεωρεί ότι ο παίκτης είναι αρκετά επιρρεπής στους τραυματισμούς. Αυτός ένας από τους βασικούς λόγους που δεν βρίσκεται τη νέα χρονιά στα αγωνιστικά του πλάνα. Ακόμη, πιστεύει ότι και τη νέα σεζόν οι τραυματισμοί θα τον αφήσουν εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι, ο Σουηδός έπειτα από ενάμιση χρόνο παρουσίας του στους “Πράσινους” αναμένεται να μείνει ελεύθερος και να αποχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο από την σουηδική Μάλμε τον Ιανουάριο του 2016. Ο ίδιος κατέγραψε συνολικά 36 εμφανίσεις και σημείωσε 10 τέρματα.

Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε 17 φορές στο πρωτάθλημα της Super League και πέτυχε τέσσερα γκολ, 4 φορές στο Κύπελλο Ελλάδας και σημείωσε τρία τέρματα και 4 φορές στα προκριματικά του Europa League και βρήκε δίχτυα μία φορά.

Πλέον, ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας, σε συνεργασία με τον κύριο Δώνη θα κινηθούν για την απόκτηση ενός φορ, ο οποίος μαζί με τον Χρήστο Δώνη θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση