Παναθηναϊκός: Τράμπζονσπορ για Λουντ

Το μέλλον του Ρόμπιν Λουντ στον Παναθηναϊκό εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο. Το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και παρά το γεγονός ότι εδώ και καιρό του έχει κατατεθεί νέα πρόταση συνεργασίας, ο ίδιος δεν έχει δώσει ακόμη τη τελική του απάντηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, η Τράμπζονσπορ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεσή του και έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Βάση αυτών, ο τουρκικός σύλλογος έχει προσελκύσει ήδη τον εκπρόσωπό του προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του 25χρονου μέσου και να διαπιστώσει εάν θέλει να αγωνιστεί στη γειτονική χώρα. Μάλιστα, για να τον πείσει φαίνεται πως του έχει προσφέρει ένα πολύ ικανοποιητικό συμβόλαιο.

Από την πλευρά του ο Φιλανδός, σε περίπτωση που αποχωρήσει από το “Τριφύλλι” θα στοιχηματίζαμε ότι έχει ως προτεραιότητα να δοκιμάσει τη τύχη του στην Αγγλία. Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε, αρκετές ομάδες κυρίως της δεύτερης κατηγορίας στην Αγγλία, τον είχαν βάλει στο στόχαστρό τους ωστόσο το φλερτ δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση. Εν τέλει παρέμεινε στην ομάδα προκειμένου να την βοηθήσει μέχρι τέλους.

Ο ίδιος στο παρελθόν έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του, εφόσον δεν συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Αγγλία, να παραμείνει στην ομάδα καθώς έχει προσαρμοστεί πλήρως στο τρόπο ζωής της χώρα μας. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να υπάρξουν αλλαγές στα οικονομικά δεδομένα των “Πρασίνων”.

Εξελίξεις στην υπόθεση παραμονής του Λουντ αναμένεται να υπάρξουν το προσεχές διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση