Επιμένει για Κάτσε ο Παναθηναϊκός

Το σίριαλ του δανεισμού του Έργκους Κάτσε καλά κρατεί στον Παναθηναϊκό. Πριν λίγες ημέρες όλα έδειχναν ότι η υπόθεσή του δεν θα έχει αίσιο τέλος. Ωστόσο το “Τριφύλλι” φαίνεται πως δεν την έχει παρατήσει και θα κάνει την τελευταία του προσπάθεια.

Σε συζητήσεις που είχαν γίνει μεταξύ των δύο συλλόγων το προηγούμενο διάστημα διαπιστώθηκε ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Η πλευρά του ΠΑΟΚ θα τον παραχωρούσε δανεικό μόνο στην περίπτωση που οι “Πράσινοι” καλύψουν όλο το συμβόλαιο του παίκτη.

Τα δεδομένα όμως στοιχηματίζουμε πως δείχνουν να άλλαξαν. Ρόλο σε αυτό έπαιξε η πλευρά του 24χρονου μέσου, η οποία έκανε τον διαμεσολαβητή μεταξύ των δύο ομάδων και βοήθησε να ανοιχτεί ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας.

Τις επόμενες ημέρες ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει τη τελική πρόταση αφού δεν έχει και πολλά χρονικά περιθώρια εξαιτίας της ποινής που του έχει επιβληθεί περί απαγόρευσης μεταγραφών.

Από τη στιγμή που η ομάδα ανανέωσε το συμβόλαιο του Χρήστου Δώνη έχει το δικαίωμα να προβεί στην ανανέωση ενός ακόμη συμβολαίου. Ο Κάτσε από τις 30 Ιουνίου και μετά μένει ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης μιας και το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και μέχρι τότε το “Τριφύλλι” μπορεί να τον αποκτήσει.

Βέβαια όλα θα κριθούν από τις προθέσεις του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός στις εκλογές της ΕΠΟ έριξε “λευκό” και δεν στήριξε τον υποψήφιο που πρότεινε η ΑΕΚ, παρ’ όλου που η τελευταία δεν πρότεινε κάποιον συγκεκριμένο. Για το λόγο αυτό ο “Δικέφαλος του Βορρά” δείχνει πως άλλαξε στάση και η χρυσή τομή για τον δανεισμό του παίκτη θα βρεθεί.

Η πλευρά των “Πρασίνων” θα προτείνει να καλύψει το 50% του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή από την Αλβανία, ήτοι το ποσό των 200.000 ευρώ. Όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες προκειμένου να δρομολογηθεί η επιστροφή του στη Παιανία.

Ο ίδιος δεν συμμετέχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ αφού δεν υπολογίζεται. Πάντως εάν η διαφορά στο οικονομικό παραμείνει τότε θα δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού.

Αφήστε μια απάντηση