Παναθηναϊκός: Προς συμφωνία με Κάτσε

Όπως όλα δείχνουν, αίσιο τέλος θα έχει η υπόθεση δανεισμού του Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την επέκταση δανεισμού του παίκτη, ο οποίος αναμένεται το ερχόμενο διάστημα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η μετακόμισή του είχε γίνει ολόκληρο σίριαλ, καθώς οι “Πράσινοι”, η ομάδα της Θεσσαλονίκης και η πλευρά του ποδοσφαιριστή εδώ και πάνω από έναν μήνα ήταν σε συνεχής διαπραγματεύσεις.

Αρχικά, τόσο το “Τριφύλλι”, όσο και η πλευρά του Αλβανού μέσου επιθυμούσαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Αφενός η ομάδα θα αποκτούσε έναν ποιοτικό παίκτη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αφετέρου ο Κάτσε θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής κάτι που στοιχηματίζουμε πως επιδίωκε. Ωστόσο, οι συζητήσεις έπεσαν στο κενό αφού ο ΠΑΟΚ είχε αρνηθεί την πρόταση.

Στη συνέχεια όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο 24χρονος δεν βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας, η οποία ταξίδεψε στην Ολλανδία για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, με αποτέλεσμα το παραθυράκι για τον δανεισμό του να ανοίξει πάλι.

Ο Παναθηναϊκός επανήλθε στη διεκδίκησή του προτείνοντας στον ΠΑΟΚ να καλύψουν το μεγαλύτερο ποσό του συμβολαίου του, το οποίο αγγίζει τις 380.000 ευρώ τον χρόνο. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του φέρεται πως έδωσε τη συγκατάθεσή του προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ευνοεί το “Τριφύλλι” αφού θα εντάξει στο ρόστερ του έναν παίκτη που το δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς έδωσε πολύτιμες λύσεις στην μεσαία γραμμή. Μάλιστα δεν θα χαραμίσει μία από τις δύο ανανεώσεις που έχει το δικαίωμα να προβεί μετά την ποινή περί απαγόρευσης μεταγραφών.

Τις επόμενες ημέρες ο Κάτσε αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα και μαζί με τους Κουρμπέλη, Στάικο, Τσανδάρη και Δώνη θα αποτελέσουν τους αμυντικούς μέσους του Παναθηναϊκού τη νέα χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση