Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης

Ο κύριος Νταμπίζας επιθυμούσε την επιστροφή του Έργκους Κάτσε και του Γιάννη Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό. Μπορεί ο πρώτος να θεωρείται ήδη παίκτης της ομάδας ωστόσο ο δεύτερος δύσκολα θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός.

Ο 23χρονος επιθετικός βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ολλανδία όπου ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την καλοκαιρινή του προετοιμασία. Η αγωνιστική εικόνα του Μυστακίδη είναι αρκετά καλή και φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Μάλιστα έχει κερδίσει την συμπάθεια του προπονητή του, ο οποίος στοιχηματίζουμε πως θα του δώσει την ευκαιρία να μείνει στο ρόστερ.

Πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα προκειμένου ο Έλληνας παίκτης να αποχωρήσει από την ομάδα και να ενταχθεί ξανά στους “Πράσινους”, οι οποίοι θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονταν ήταν ο Λέο Μπονατίνι. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα στην Γουλβς. Ο αγγλικός σύλλογος τον απέκτησε έναντι του ποσού των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση