Ενίσχυση στην επίθεση για τον Παναθηναϊκό

Την πρώτη του μεταγραφή αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για τον Μαρκ Σιφναίο, ο οποίος αποτελούσε προσωπική επιλογή τόσο του προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη, όσο και του γενικού αρχηγού, Νϊκου Νταμπίζα.

Οι δύο άντρες βρήκαν στο πρόσωπο του νεαρού επιθετικού τον παίκτη που θα ενισχύσει, την επόμενη σεζόν, την επιθετική λειτουργία του “Τριφυλλιού”. Ο Σιφναίος έφτασε στην Αθήνα και ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας που θα βρεθεί στην Ολλανδία.

Σημαντικό ρόλο στην θετική έκβαση της απόκτησής του στοίχημα πως αποτέλεσε η επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον κύριο Νταμπίζα. Κατά τη διάρκεια αυτή, ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής του είπε πως είναι η μεγάλη του ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα μίας μεγάλης ομάδας. Στη συνέχεια του υπογράμμισε ότι παρά το γεγονός που οι “Πράσινοι” δεν βρίσκονται σε καλό σημείο, υπάρχουν αρκετές απαιτήσεις προς το πρόσωπό του και είναι στο χέρι του εάν θα ανταπεξέλθει στην πίεση και αρπάξει την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Ο Σιφναίος ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και  συμφώνησε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ελλάδα. Ο ίδιος είναι 22 ετών και κατάγεται από την Ολλανδία. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ινδίας. Αρχικά στην Κεράλα Μπλάστερς, με την οποία σε 12 αναμετρήσεις σημείωσε τέσσερα τέρματα, και στη συνέχεια με την Γκοά. Με την τελευταία σε επτά αναμετρήσεις βρήκε μία φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Έτσι, το “Τριφύλλι” μετά την απόκτηση του Έργκους Κάτσε, τον οποίο απέκτησε ως δανεικό,  ανακοίνωσε την δεύτερη καλοκαιρινή του μεταγραφή.

Αφήστε μια απάντηση