Πάτησε Τίλμπουργκ ο Παναθηναϊκός

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας όπου ο προπονητής Γιώργος Δώνης θα δημιουργήσει την ομάδα της νέας χρονιάς. Οι “Πράσινοι” θα παραμείνουν εκεί για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες.

Ο κύριος Δώνης δεν ήθελε να ρίξει τους παίκτες του κατευθείαν στα βαθιά και για αυτό το λόγο η πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς. Ακόμη ένα από τα αίτια που προέβη σε αυτή την κίνηση ήταν η κούραση που υπήρχε εξαιτίας του ταξιδιού.

Όσον αφορά την πρώτη προπόνηση, αρχικά ο Έλληνας τεχνικός έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να ακολουθήσουν ασκήσεις τακτικής. Στη συνέχεια αυτοί δούλεψαν αρκετά στην επιθετική ανάπτυξη και ο 48χρονος κόουτς τους υπέδειξε πως θέλει να χτιστεί η επιθετική λειτουργία ξεκινώντας από την άμυνα.

Την επόμενη ημέρα οι παίκτες θα προπονηθούν τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

Σήμερα Τετάρτη 18 Ιουλίου, ο Παναθηναϊκός θα δώσει την πρώτη του, και αρκετά δύσκολη, φιλική αναμέτρηση της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.  Το “Τριφύλλι” θα βρεθεί αντιμέτωπο με την ολλανδική Αλκμάαρ. Η ακριβής ώρα που θα ξεκινήσει ο αγώνας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο ματς ο Ματίας Γιόχανσον θα βρεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος με την πρώην ομάδα του.

Αφήστε μια απάντηση