Στάθηκε στο ύψος του αλλά ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός

Το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους έδωσε ο Παναθηναϊκός. Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, το “Τριφύλλι” σε ένα αρκετά δυνατό τεστ βρέθηκε αντιμέτωπο με την ολλανδική Άλκμααρ. Εκεί οι “Πράσινοι” γνώρισαν την ήττα με 2-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αν και στάθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων, οι οποίοι είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας καθώς το πρωτάθλημά τους ξεκινάει στις αρχές του επόμενου μήνα.

Από πλευράς “Τριφυλλιού” εξαιρετικές εντυπώσεις στοίχημα πως άφησε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της ομάδας. Πήρε αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες και συνδυάστηκε άψογα με τους συμπαίκτες του. Ακόμη, έδειξε ότι είναι σε αρκετά καλή φυσική του κατάσταση. Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του ματς, ο 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας τόνισε την επιθυμία του να μείνει και τη νέα σεζόν στον σύλλογο.

Θετικές εντυπώσεις άφησαν και οι Κάτσε, Ινσούα και Δώνης. Πάντως, η αμυντική λειτουργία των παικτών υστέρησε και υπέπεσε σε αρκετά λάθη από τα οποία προήλθαν και τα δύο γκολ.

Στο 18ο λεπτό, ο Μποαντού έπειτα από λάθος των αμυντικών με σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 44ο λεπτό, ήταν η σειρά του Φραϊντέι να εκμεταλλευτεί την ολιγωρία των αμυντικών.

Ο Παναθηναϊκός με κινητήριο μοχλό τον Κουλιμπαλί προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα χωρίς όμως να το καταφέρει.

Στο εν λόγω ματς, ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε τους Διούδη ( 46΄ Κότσαρης ), Κουλιμπαλί ( 70΄ Αποστολάκης ), Οικονόμου ( 71΄ Οικονομόπουλος ), Ρεγκάκος ( 63΄ Πίσπας ), Δώνης ( 46΄ Τσανδάρης ), Ινσούα ( 46΄ Μαυρομάτης ), Κολοβέτσιος ( 80΄ Κουντουριώτης ), Χατζηγιοβάνης (57΄ Χαντζάρας ), Κάτσε ( 46΄ Στάικος ), Γιόχανσον ( 63΄ Θεοχάρης ) και Μουνιέ ( 57΄ Μπουζούκης ).

Αφήστε μια απάντηση