Παναθηναϊκός: “Παρών” στην προπόνηση ο Κουρμπέλης

Ευχάριστα ήταν τα νέα στις τάξεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, είδε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να ανεβάζει ρυθμούς και να παίρνει κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση.

Ο 24χρονος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, όπου το “Τριφύλλι” επικράτησε με σκορ 2-0, καθώς είχε ενοχλήσεις στο πόδι του. Ο κύριος Δώνης αποφάσισε να τον προφυλάξει προκειμένου να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Οι ενοχλήσεις αυτές υποχώρησαν και ο αρχηγός του συλλόγου προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Πλέον, ο Έλληνας μέσος είναι σε θέση να αγωνιστεί και να δώσει το “παρών” στο ματς με την Ξάνθη που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή. Έτσι τα χέρια του κυρίου Δώνη θα λυθούν καθώς θα έχει στη διάθεσή του τον ποιοτικότερο παίκτη που έχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ του.

Όσον αφορά την τελευταία προπόνηση οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή στο ματς με τον Λεβαδειακό συμμετείχαν σε ασκήσεις υπό έντονους ρυθμούς και φουλ ένταση. Αρχικά έκαναν ασκήσεις που αφορούσαν το παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια πραγματοποίησαν οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο. Οι υπόλοιποι, που ξεκίνησαν στο τελευταίο φιλικό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Από την συγκεκριμένη προπόνηση απουσίαζε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος για οικογενειακούς λόγους πήρε προσωπική άδεια από τον προπονητή του.

Στο τέλος αυτής, ο Έλληνας κόουτς ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του ότι δεν θα τους δοθεί ρεπό μέχρι το παιχνίδι με την Ξάνθη και θα γίνονται κάθε μέρα προπονήσεις προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για την εν λόγω αναμέτρηση.

Αφήστε μια απάντηση