Βρήκε τον επιθετικό που έψαχνε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα κινούταν για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού. Η αναζήτηση διήρκησε αρκετές ημέρες. Ωστόσο έλαβε τέλος καθώς το “Τριφύλλι” ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος από την Δευτέρα είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας.

Ο Μακέντα αρχικά πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο είναι διάρκειας τριών ετών.

Πρόκειται για έναν 27χρονο που κατάγεται από την Ιταλία και είναι γεννημένος στη Ρώμη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Σαμπντόρια, στην ΚΠΡ, στη Στουτγκάρδη, στη Μπέρμιγχαμ και στη Ντόνκαστερ Ρόβερς. Έπειτα έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ και φόρεσε τη φανέλα της Κάρντιφ. Εκεί παρέμεινε για 1,5 χρόνο και δόθηκε εκ νέου δανεικός αυτή τη φορά στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Το χειμώνα του 2016 η Νοβάρα, ομάδα της πατρίδας του, τον απέκτησε. Αγωνιζόμενος στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του, ο Μακέντα κατέγραψε συνολικά 51 εμφανίσεις και σημείωσε 10 τέρματα. Πριν λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος.

Για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μακέντα θα αγωνίζεται με το νούμερο “9” στην πλάτη του.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα

Αφήστε μια απάντηση