Παναθηναϊκός: Επιστροφή Δώνη στις προπονήσεις

Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος αυτό το σαββατοκύριακο, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων. Μάλιστα στη τελευταία προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, είδε κάτι το οποίο στοίχημα πως τον ικανοποίησε αρκετά. Αυτό ήταν η επιστροφή του γιού του, Χρήστο, στις προπονήσεις.

Ο Χρήστος Δώνης ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε υποστεί στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ξάνθη, στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, και πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση. Εξαιτίας αυτού του τραυματισμού ο 23χρονος μέσος είχε μείνει εκτός αποστολή από τον αγώνα με τη Λαμία. Πλέον όμως είναι σε καλή κατάσταση και θα δώσει το “παρών” στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Λάρισα για τη τρίτη αγωνιστική.

Όσον αφορά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές αρχικά έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα. Στη συνέχεια ο κύριος Δώνης τους έβαλε να κάνουν ασκήσεις που αφορούσαν τη κατοχή και τη τακτική που θέλει να ακολουθήσουν στο επόμενο παιχνίδι. Έπειτα πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό.

Σε όλη τη προπόνηση συμμετείχε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του “Τριφυλλιού”, ο Φεντερίκο Μακέντα. Μάλιστα στο διπλό ο Ιταλός στράικερ πέτυχε το πρώτο του γκολ και έδωσε μία ασίστ. Ο 27χρονος επιθετικός έδειξε ότι είναι σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση και το πιο πιθανό είναι να δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Από την άλλη απουσίαζαν οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Δημήτρης Κουρμπέλης, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στην Εθνική Ελλάδας. Επίσης οι Κώστας Κότσαρης, Νίκος Βέργος, Γιάννης Μπουζούκη και Πασχάλης Στάικος. Οι τέσσερίς τους έχουν ενσωματωθεί με την Εθνική Ελπίδων. Ακόμα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης βρίσκεται με την Εθνική Νέων.

Τέλος οι Βαγγέλης Οικονόμου, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Άντονι Μουνιέ και Όμρι Άλτμαν ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Αφήστε μια απάντηση