Παναθηναϊκός: Τρέχει να προλάβει ο Μουνιέ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μετά το τελευταίο φιλικό που έδωσε η ομάδα του, με αντίπαλο τον Ατρόμητο από τον οποίο ηττήθηκε με 1-0, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι τη Κυριακή θα έχουν ρεπό.

Το ρεπό τελείωσε και αυτοί επέστρεψαν στις προπονήσεις. Σε αυτή ο κύριος Δώνης τους χώρισε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε αερόβιες ασκήσεις και σε ενδυνάμωση.

Οι Άντονι Μουνιέ, Βαγγέλης Οικονόμου και Ουσμάν Κουλιμπαλί δεν πήραν μέρος καθώς ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Όσον αφορά τον Άντονι Μουνιέ, ο 30χρονος κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Λάρισα εκτός έδρας. Μάλιστα οι πιθανότητες να δώσει το “παρών” ο Γάλλος θα στοιχημάτιζε κανείς πως είναι αρκετές. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να ανεβάσει στροφές και θα παλέψει για να βρίσκεται στη διάθεση του κυρίου Δώνη. Πάντως στο “Τριφύλλι” δεν είναι διατεθειμένοι να πάρουν ρίσκο με τη συμμετοχή του εξτρέμ, εφόσον αυτός δεν είναι 100% έτοιμος.

Από την άλλη, όπως όλα δείχνουν οι Ουσμάν Κουλιμπαλί και Βαγγέλης Οικονόμου δεν θα βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας για το ματς με τη Λάρισα. Αμφότεροι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και μόνο με ένα μικρό θαύμα θα ταξιδέψουν στη θεσσαλική πόλη.

Στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας, ο Φάνης Μαυρομάτης δέχθηκε ένα χτύπημα και ο Έλληνας προπονητής αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει. Σε εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ένα μικρό οίδημα στο σημείο που χτύπησε. Η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανυσηχία και τις επόμενες ημέρες θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός υπολογίζεται κανονικά για το ματς που ακολουθεί.

Στην τελευταία προπόνηση, ενσωματώθηκαν οι Εμμανουηλίδης και Χριστογεώργος. Οι δύο παίκτες τις τελευταίες ημέρες είχαν ενσωματωθεί με την Εθνική Ελπίδων.

Από την Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας. Μάλιστα, ο μέσος αγωνίστηκε βασικός και στους δύο αγώνες που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αφήστε μια απάντηση