Παναθηναϊκός: Μέσα ο Δώνης, έξω ο Μουνιέ

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Λάρισα για να αντιμετωπίσει τη τοπική ομάδα. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 18:15 ώρα Ελλάδας.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, άρχον του παιχνιδιού θα είναι ο Γιώργος Κομίνης από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας. Αυτός θα έχει βοηθούς τον Νικόλαο Πάγκαλο, από το σύνδεσμο Λασιθίου, και τον Αντώνιο Σινιοράκη από το σύνδεσμο Χανίων. Τέταρτος θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές, το “Τριφύλλι” πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις και κατέγραψε δύο νίκες. Στην πρεμιέρα επικράτησε εκτός έδρας της Ξάνθης με σκορ 0-1. Το τέρμα είχε πετύχει ο Μπουζούκης. Στη δεύτερη αγωνιστική υποδέχθηκε τη Λαμία την οποία και κέρδισε με 3-1. Σκόρερ αναδείχθηκαν οι Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης και Κουρμπέλης.

Στην αντίπερα όχθη η Λάρισα μετράει μία νίκη και μία ήττα. Η θεσσαλική ομάδα νίκησε την πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης με 0-1. Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη με 2-0.

Οι “Πράσινοι” στοχιματίζουμε πως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και να πετύχουν ακόμη μία νίκη. Στο συγκεκριμένο αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άντονι Μουνιέ. Ο Γάλλος εξτρέμ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει με συνέπεια να μην πάρει μέρος στη τελευταία προπόνηση.

Από την άλλη, στη διάθεση του κυρίου Δώνη βρίσκεται ο γιος του, Χρήστος. Ο νεαρός μέσος πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης και θα δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση με τη Λάρισα. Επίσης όπως όλα δείχνουν στην αποστολή θα βρεθούν οι Ουσμάν Κουλιμπαλί και Βαγγέλης Οικονόμου. Οι δύο τους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή τους έχει βελτιωθεί. Αμφότεροι αύριο αναμένεται να προπονηθούν με τους υπόλοιπους παίκτες και να βρεθούν στην αποστολή.

Στη τελευταία προπόνηση, ο Έλληνας προπονητής έδειξε την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει. Με τους βασικούς έβαλε τους Διούδη, Κολοβέτσιο, Γιόχανσον, Μαυρομάτη, Ινσούα, Πούγγουρα, Κουρμπέλη, Δώνη, Καμπετσή, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη.

Πάντως δεν αποκλείεται στους έντεκα πρώτους να βρεθούν οι Στάικος, Κουλιμπαλί και Οικονόμου.

Αφήστε μια απάντηση