Παραμένει βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό

Η κατάσταση που επικρατεί πλέον στον Παναθηναϊκό δείχνει να μην έχει γιατρικό. Οι αλλεπάλληλες αποτυχίες της ομάδας και οι κακές εμφανίσεις, έχουν φέρει σε οριακή κατάσταση τις σχέσεις των οπαδών με τον προπονητή, αλλά και με ορισμένους παίκτες.

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, αποφάσισε παρά την κατακραυγή του κόσμου της ομάδας μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, να κρατήσει στον πάγκο της ομάδας τον Γιάννη Αναστασίου. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν στραφεί κατά δικαίων και αδίκων μετά το τελευταίο ατυχές αποτέλεσμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος γι’ άλλη μία φορά τόνισε πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της και χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Με ξεκάθαρο μήνυμά του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, αλλά παράλληλα ανέφερε πως μόνο μέσα από τις δυσκολίες το τριφύλλι θα “φτάσει στα άστρα”.

Από εκεί και πέρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έδωσε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ελευσίνα. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 6-0, σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκειά του ο Μίκαελ Εσιέν. Το παιχνίδι βέβαια δε χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης, αφού ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας. Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με 10 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από κίνηση Fair Play του Παναθηναϊκού. Για την Ελευσίνα είχε αποβληθεί παίκτης στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και ο προπονητής του Παναθηναϊκού απέσυρε έναν ποδοσφαιριστή του, ώστε να μην υπάρχει αριθμητικό πλεονέκτημα. Τα γκολ των “πρασίνων” στο εν λόγω ματς πέτυχαν οι Μάρκους Μπεργκ (δύο γκολ), Νίκος Καρέλης (δύο γκολ), Καλτσάς και Λάμπρου.

Στον Παναθηναϊκό στρέφονται πλέον στο παιχνίδι πρωταθλήματος με το Λεβαδειακό, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” την Τετάρτη, 23/9/2015, στις 16:00. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι το “τριφύλλι” στοίχημα πως θα ψάξει τη νίκη και την καλή εμφάνιση με στόχο να κλείσουν ορισμένες από τις πληγές που άνοιξαν από τις εμφανίσεις της ομάδας το τελευταία διάστημα.

Όσον αφορά το Κύπελλο Ελλάδας, του οποίου η κλήρωση έγινε την Πέμπτη, 17/9/2015, ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στον 4ο όμιλο, στον οποίο θα έχει αντιπάλους το Λεβαδειακό, την Παναχαϊκή και την Κέρκυρα. Ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο το κύπελλο, αφού στην ομάδα δεν έχουν κάτι άλλο να διεκδικήσουν πέρα από τα εγχώρια τρόπαια.

Τέλος, όπως όλα δείχνουν, ο Χρήστος Μπούρμπος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό τον ερχόμενο Ιανουάριο σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας. Οι “πράσινοι” είναι δυσαρεστημένοι από την παρουσία του παίκτη και στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα προσπαθήσουν να λύσουν το συμβόλαιό του και να κινηθούν για την απόκτηση δεξιού μπακ, αφού ούτε ο Βέμερ δείχνει ικανός να καλύψει επάξια τη θέση.

Αφήστε μια απάντηση