Παναθηναϊκός: Στα πιτς ο Κάτσε

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και να νίκησε την περασμένη αγωνιστική εύκολα τον Λεβαδειακό με 3-0, ωστόσο έχασε τον Έργκους Κάτσε.

Ο Αλβανός την περασμένη εβδομάδα αντιμετώπιζε πρόβλημα στο πόδι του και για τον λόγο αυτό δεν βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, αποφάσισε να τον περάσει ως αλλαγή. Προς το τέλος του αγώνα, ο 25χρονος σε μία προσπάθειά του να απειλήσει την αντίπαλη εστία με σουτ αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις.

Σε εξετάσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα διαπιστώθηκε ότι έχει τραυματιστεί στον έσω πλάγιο. Ο μέσος ξεκίνησε άμεσα φυσικοθεραπεία και του παρασχέθηκαν αντιφλεγμονώδη. Αυτό έχει σαν συνέπεια, ο Κάτσε να μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον επτά ημέρες με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το ματς που ακολουθεί εντός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, ο Φάνης Τσανδάρης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Ο μέσος όπως όλα δείχνουν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ. Ατομικό ακολούθησε και ο νεαρός Αποστολάκης, ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι που έρχεται.

Στο τελευταίο αγώνα της Κ19 των “Πρασίνων” ο Σέχου τραυματίστηκε στην αριστερή ιερολαγωνία και αποχώρησε. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο “Υγεία” προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Η μαγνητική έδειξε ότι πάσχει από αμβλύ τραύμα με εκτεταμένο αιμάτωμα στους γλουτιαίους. Ο νεαρός ξεκίνησε αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία με συνέπεια την επόμενη εβδομάδα να απουσιάσει από τις προπονήσεις.

Όσον αφορά στην προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και οι υπόλοιποι υπό τις οδηγίες του κυρίου Δώνη ακολούθησαν ασκήσεις που αφορούσαν την τακτική και έπαιξαν δίτερμα σε έντονους ρυθμούς.

Αφήστε μια απάντηση