Παναθηναϊκός: Ανέβασε ρυθμούς ο Τσανδάρης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, άρχων του αγώνα θα είναι ο κύριος Τζήλος από το σύνδεσμο Λάρισας. Ο Λαρισαίος διαιτητής θα έχει βοηθούς τον Γκάγκα, επίσης από το σύνδεσμο Λάρισας, και τον Δημόπουλο του συνδέσμου Δυτικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Παπαπέτρου από το σύνδεσμο της Αθήνας.

Το  “Τριφύλλι” προέρχεται από σχετικά εύκολη νίκη εντός έδρας εναντίον του Λεβαδειακού με σκορ 3-0. Τα τέρματα πέτυχαν οι Γιόχανσον, Καμπετσής και Χατζηθεοδωρίδης. Οι “Πράσινοι” θα στοιχημάτιζε κανείς πως έχουν πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα καθώς μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ωστόσο, λόγω της αφαίρεσης βαθμών που τους είχε επιβληθεί, βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας του Άρη με 1-0. Η ομάδα των Ιωαννίνων το τελευταίο καιρό βρίσκεται σε ανοδική πορεία καθώς μετράει τρεις σερί νίκες. Δύο για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο. Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτός με έξι βαθμούς.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Φάνη Τσανδάρη. Ο μέσος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και τις τελευταίες ημέρες έχει ανεβάσει ρυθμούς και συμμετέχει σε ολόκληρο το πρόγραμμα προπονήσεων. Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζονται οι Κάτσε και Σεχού. Ο πρώτος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει το αιμάτωμα που έχει στους γλουτιαίους. Του έχουν χορηγηθεί αντιφλεγμονώδη προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα. Ο Σεχού συνεχίζει το πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και αναμένεται σε δύο εβδομάδες να επιστρέψει στις προπονήσεις. Από την άλλη κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση πήρε ο Αποστολάκης.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές αφού αρχικά έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις που αφορούσαν την τακτική. Έπειτα χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έκαναν μίνι τουρνουά στο μισό γήπεδο.

Όλη η ομάδα θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ όπου θα διεξαχθεί τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αφήστε μια απάντηση