Παναθηναϊκός: Με απουσίες στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 20:30 ώρα Ελλάδας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Σκουλάς από το σύνδεσμο Θεσσαλίας. Ο Θεσσαλός ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Χασάν Κούλα από το σύνδεσμο Ξάνθης και τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο από το σύνδεσμο Κορινθίας. Τέταρτος θα είναι ο Βρέσκας από την Πιερία.

Το “Τριφύλλι” προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-1. Μάλιστα η νίκη ήρθε με ανατροπή χάρη σε τέρματα των Χατζηγιοβάνη και Μακέντα, ο οποίος δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι οι “Πράσινοι” μετράνε πέντε στα πέντε, βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας Τρίπολης την αγωνιστική που μας πέρασε ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Άρη με 2-0. Η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις βαθμούς.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, δήλωσε ότι η αναμέτρηση του Σαββάτου θα είναι η δυσκολότερη από όσες έχει δώσει η ομάδα του μέχρι στιγμής. Ωστόσο για το συγκεκριμένο ματς θα έχει αρκετές απουσίες.

Ο Έλληνας προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες των Εμμάνουελ Ινσούα και Έργκους Κάτσε. Παράλληλα θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Αχιλλέα Πούγγουρα και Γιάννη Μπουζούκη.

Όσον αφορά την  κατάσταση του Ινσούα, σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις ο αριστερός οπισθοφύλακας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα του και αποχώρησε. Σε εξετάσεις που έκανε ο 27χρονος Αργεντίνος διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί φλεγμονή στην περιτόνια του έσω γαστροκνημίου με ήπιο μυϊκό οίδημα. Ο ίδιος ακολουθεί θεραπεία που περιλαμβάνει αντιφλεγμονώδης και φυσικοθεραπεία. Ο Ινσούα θα δώσει το “παρών” στο ματς του Σαββάτου μόνο με θαύμα.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Κάτσε. Ο Αλβανός μέσος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το οίδημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλό του και θα μείνει εκτός αποστολής. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας στοίχημα πως κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Πούγγουρας στο ματς με τον Παναιτωλικό, για το Κύπελλο Ελλάδας, δέχθηκε ένα χτύπημα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Αυτές έδειξαν ότι έχει οίδημα στον τετρακέφαλό του. Η κατάστασή του δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή ωστόσο θα προλάβει οριακά τον αγώνα που ακολουθεί.

Τέλος εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Μπουζούκη. Ο 20χρονος μέσος έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλό του και δεν συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις. Ο κύριος Δώνης όπως όλα δείχνουν θα τον προφυλάξει και θα τον αφήσει εκτός αποστολής.

Από την άλλη σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Κολοβέτσιος, ο οποίος ξεπέρασε τη φλεγμονή που αντιμετώπιζε και έβγαλε κάποιο μέρος του προγράμματος.

Αφήστε μια απάντηση