Έφυγε αλώβητος από την Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι “Πράσινοι” έφυγαν αλώβητοι από την Τρίπολη καθώς απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 1-1. Παρά το γεγονός ότι το “Τριφύλλι” βρέθηκε πίσω στο σκορ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακέντα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κατάφερε να πάρουν τον βαθμό και να παραμείνει αήττητο.

Πριν την έναρξη του ματς, ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, είχε τονίσει ότι αυτή η αναμέτρηση θα ήταν η πιο δύσκολη που έχει δώσει η ομάδα του μέχρι στιγμής. Ο Έλληνας προπονητής στοίχημα πως δικαιώθηκε από αυτή του τη δήλωση καθώς είδε τους παίκτες του για περίπου 80 λεπτά να μην μπορούν να γίνουν απειλητικοί και να δέχονται ευκαιρίες. Ωστόσο ο Διούδης βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και σταμάτησε αρκετές επικίνδυνες επιθέσεις.  Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έγινε πιο επιθετικός, δημιούργησε ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Καμπετσή και εν τέλει έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Τρίπολη.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 3.500 οπαδοί των “Πρασίνων”, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρών και στο τέλος χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε μόλις στο 15΄ όταν ο Καλτσάς έκανε τα σουτ, ο Διούδης απέκρουσε στη συνέχεια ο Καλτσάς έκανε το γύρισμα αλλά ο Τσιλιανίδης από κοντινή θέση πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία. Στο 20ο λεπτό, ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του Μανιά. Στο 33ο λεπτό, ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Αθανασιάδης, μπλόκαρε εύκολα το αδύναμο σουτ του Δώνη. Στο 40ο λεπτό ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του Βαλιέντε. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Κυριακόπουλου πέρασε πάνω από την εστία. Με το σκορ στο 0-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στις αρχές της επανάληψης, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, ο Κυριακόπουλος έκανε το σουτ, ο Διούδης το απέκρουσε όμως στη συνέχεια ο Μανιάς πήρε το ριμπάουντ και από κοντά σημείωσε το 1-0. Στο 63ο λεπτό, ο Τόνσο βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ο Διούδης τον σταμάτησε, η μπάλα έφτασε στον Καλτσά, ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά αυτό κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ. Στο 66ο λεπτό, ο Διούδης απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη. Στο 88ο λεπτό, μετά από σέντρα του Ινσούα, ο Καμπετσής πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη. Στο 90ο λεπτό, ο Κυριακόπουλος ανέτρεψε τον Χατζηγιοβάνη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακέντα, ο οποίος νίκησε τον Αθανασιάδη και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Μαυρομάτη, Στάικο ( 24΄ Μπουζούκη ), Κολοβέτσιο, Χατζηγιοβάνη, Κουλιμπαλί, Πούγγουρα ( 58΄ Τσανδάρη ), Ινσούα, Δώνη ( 77΄ Καμπετσή ), Μακέντα και Κουρμπέλη.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Αφήστε μια απάντηση