Συνεχίζει ακάθεκτος ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο στο ματς που άνοιξε τη αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” συνεχίζει ακάθεκτο την εξαιρετική του πορεία καθώς επικράτησε του Πανιωνίου με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Χατζηθεοδωρίδης στο 72ο λεπτό.

Οι “Πράσινοι” ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, από την άλλη δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου και με τον τρόπο αυτό συνέχισαν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, χρησιμοποίησε από την αρχή τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα πήρε μέρος σε μόλις μία προπόνηση. Ακόμη, ο κύριος Δώνης ξεκίνησε με δύο επιθετικούς για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε μόλις στο 1ο λεπτό όταν ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Κότνικ, απομάκρυνε το σουτ του Καμπετσή. Στο 6ο λεπτό, ο Μακέντα έβγαλε τη σέντρα, ο Κότνικ έκανε ασταθή απόκρουση, η μπάλα έφτασε στον Καμπετσή, ο οποίος από κοντινή απόσταση έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Πανιωνίου. Στο 38ο λεπτό το σουτ του Ντουρμισάι πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 43ο λεπτό το σουτ του Μακέντα δεν ανυσήχησε τον Κότνικ. Με το σκορ στο 0-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 56ο λεπτό όταν ο Κότνικ μπλόκαρε το σουτ του Δώνη. Στο 72ο λεπτό, ο Χατζηγιοβάνης έδωσε στον Χατζηθεοδωρίδη και αυτός με δυνατό μακρινό σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 85ο λεπτό, έπειτα από ιδανική αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, η μπάλα έφτασε στον Μακέντα, αυτός λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 86ο λεπτό, ο Διούδης μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Μανθάτη.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Κολοβέτσιο, Μπουζούκη, Ινσούα, Δώνη ( 77΄ Τσανδάρη ), Κουλιμπαλί, Χατζηγιοβάνη ( 82΄ Σεχού ), Καμπετσή ( 63΄ Χατζηθεοδωρίδη ), Μαυρομάτη, Κουρμπέλη και Μακέντα.

Δείτε το νικητήριο γκολ του Παναθηναϊκού

Αφήστε μια απάντηση