Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” στο πιο δύσκολο φετινό του ματς γνώρισε την ήττα με 2-0 και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί του. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Λημνιός και Πρίγιοβιτς.

Οι “Πράσινοι” στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά διαβασμένοι καθώς δεν άφησαν τον αντίπαλο να μπει στην περιοχή τους και τον ανάγκασαν σε μακρινά σουτ, τα οποία δεν βρήκαν στόχο. Προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν. Οι κεντρικοί παίκτες του Παναθηναϊκού πιέστηκαν αρκετά με συνέπεια να μην μπορέσουν να κρατήσουν τη μπάλα και να υποπέσουν σε αρκετά λάθη. Ο ΠΑΟΚ τα εκμεταλλεύτηκε και έφυγε νικητής από το παιχνίδι.

Όσον αφορά την εικόνα της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού έγινε μόλις στο 1ο λεπτό όταν το διαγώνιο σουτ του Βιερίνια πέρασε δίπλα από την εστία του Διούδη. Στο 14ο λεπτό το σουτ του Κάνιας κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 22ο λεπτό το μακρινό σουτ του Βέρνμπλουμ δεν ανησύχησε τον Διούδη. Στο 30ο λεπτό ο Διούδης πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση και απομάκρυνε σε κόρνερ την κεφαλιά του Πρίγιοβιτς, Στο 35ο λεπτό το σουτ του Καμπετσή πέρασε άουτ. Στο 45ο λεπτό, η κεφαλιά του Πρίγιοβιτς πέρασε πάνω από την εστία του Παναθηναϊκού. Έτσι με το σκορ στο 0-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 48ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Ζαμπά, ο Πρίγιοβιτς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα. Ένα λεπτό μετά, ο Μπίσεσβαρ βγήκε απέναντι από τον Διούδη, όμως ο Έλληνας γκολκίπερ του είπε “όχι”. Στο 51ο λεπτό, ο Ζαμπά έδωσε έτοιμο γκολ στον Πρίγιοβιτς, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με σουτ σε κενή εστία πέτυχε το 1-0. Στο 54ο λεπτό το σουτ του Μπουζούκη πέρασε ελάχιστα άουτ.  Στο 76ο λεπτό μετά από γύρισμα του Ζαμπά, ο Λημνιός βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή και με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 92ο λεπτό ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του Ουάρντα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, χρησιμοποίησε τους Διούδη, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Χατζηγιοβάνη ( 64΄ Χατζηθεοδωρίδη ), Μαυρομάτη, Δώνη ( 77΄ Μουνιέ ), Κουλιμπαλί, Κουρμπέλη, Καμπετσή ( 77΄ Κάτσε ), Μακέντα και Μπουζούκη.

Αφήστε μια απάντηση