Άπαντες στη διάθεση του Δώνη στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το ντέρμπι της Αθήνας είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον ΠΑΟΚ με 2-0. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Το πέρας της περασμένης αγωνιστικής βρήκε τους “Πράσινους” στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς.

Από την άλλη, η ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε αρκετά εύκολα εντός έδρας του Άρη με το ευρύ 4-0. Η ολοκλήρωση της περασμένης αγωνιστικής βρήκε την Ένωση στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 πόντους.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει κανονικά στη διάθεσή του όλους του τους ποδοσφαιριστές καθώς κανένας από αυτούς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Στις τελευταίες προπονήσεις ο κύριος Δώνης προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές του ήταν αρκετά απογοητευμένοι μετά την ήττα τους και κυρίως λόγω της μέτριας εμφάνισης που έκαναν. Ωστόσο ο κύριος Δώνης τους εμψύχωσε και τους έδωσε ώθηση για τη συνέχεια.

Τους συμβούλεψε να μην επηρεαστούν αρνητικά από τον κόσμο που αναμένεται να κατακλείσει το ΟΑΚΑ, υπάρχει η πεποίθηση ότι στο γήπεδο θα βρεθούν περισσότεροι από 30.000 φίλοι της ομάδας, και να κάνουν αυτό που μπορούν καλύτερα. Τους ζήτησε να πάρουν τη θετική ενέργεια των φιλάθλων και να παρουσιάσουν μία καλύτερη εικόνα σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σκέφτεται να επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα τον Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι 100% έτοιμος, και να τον χρησιμοποιήσει στη θέση του Κουλιμπαλί. Επίσης έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει από την αρχή τον Κάτσε, αντί του Καμπετσή, προκειμένου να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή.

Όπως όλα δείχνουν το “Τριφύλλι” θα παραταχθεί με τους Διούδη, Ινσούα, Μαυρομάτη, Κολοβέτσιο, Γιόχανσον, Κάτσε, Κουρμπέλη, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Μακέντα και Μπουζούκη.

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς καθώς περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις, πρόγραμμα αποφόρτισης και αποκατάστασης και οι ποδοσφαιριστές δεν ακούμπησαν καν τη μπάλα.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Κουντουριώτης και Άλτμαν, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για το ματς που ακολουθεί.

Αφήστε μια απάντηση