Παναθηναϊκός: Καλύτερος μεν αλλά….

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι “Πράσινοι” ήρθαν ισόπαλοι με την ΑΕΚ με σκορ 0-0 όμως με την εμφάνισή τους στοιχηματίζουμε πως έκλεψαν τις εντυπώσεις…

Το ντέρμπι της Αθήνας είχε έναν πρωταγωνιστή. Το “Τριφύλλι”. Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε αρκετά βελτιωμένη εικόνα, σε σχέση με το τελευταίο του ματς εκτός έδρας εναντίον του ΠΑΟΚ, και έβαλε δύσκολα στην Ένωση. Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει στη νίκη όμως κέρδισε το χειροκρότημα των οπαδών του με την εμφάνισή του.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να έχουν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, να μην απειλούνται ιδιαίτερα, από την άλλη να δημιουργούν τρεις κλασικές ευκαιρίες, τις οποίες όμως σπατάλησαν.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ντέρμπι, η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 17ο λεπτό, όταν ο Μπάρκας απέκρουσε το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Μπουζούκης. Στο 31ο λεπτό, μετά από αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, ο Κουρμπέλης τροφοδότησε τον Μακέντα, αυτός μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Μπάρκας το απομάκρυνε. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Κουλιμπαλί πέρασε άουτ. Στο 36ο λεπτό, ο Χουλτ έκανε τη σέντρα, ο Πόνσε πήρε την κεφαλιά αλλά ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Η πρώτη φάση της επανάληψης έγινε στο 46ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου, ο Πόνσε έκανε το σουτ όμως δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε με συνέπεια ο Διούδης να την μπλοκάρει εύκολα. Στο 61ο λεπτό, ο Διούδης απομάκρυνε το μακρινό σουτ του Λιβάγια. Στο 64ο λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου πέρασε ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από λάθος του Γαλανόπουλος, ο Μπουζούκης έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα “έγλειψε” το δεξί δοκάρι της εστίας του Μπάρκα. Στο 68ο λεπτό, ο Μπάρκας απέκρουσε το αδύναμο σουτ του Χατζηθεοδωρίδη.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Μαυρομάτη, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Δώνη ( 62΄ Κάτσε ), Πούγγουρα, Μπουζούκη ( 84΄ Μουνιέ ), Γιόχανσον, Χατζηγιοβάνη ( 62΄ Χατζηθεοδωρίδη ), Κουρμπέλη και Μακέντα.

Αφήστε μια απάντηση