Όλοι μέσα στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το ντέρμπι των “αιωνίων” είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε αντιμετώπισε εντός έδρας την ΑΕΚ. Οι “Πράσινοι” θα στοιχημάτιζε κανείς στο ότι έκλεψαν τις εντυπώσεις, καθώς ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο, τελικά δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη καθώς ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 0-0. Με το βαθμό αυτό ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί του Άρη με σκορ 0-1. Με τη νίκη τους αυτή οι “Ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 19 πόντους.

Διαιτητής του αγώνα της Κυριακής ορίστηκε να είναι ο κύριος Άντριεν Γιάκοτετ από την Ελβετία. Ο 35χρονος διεθνής ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Βίταλ Γιόμπιν και Γιαν Κόεμπελ.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο Έλληνας κόουτς είδε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας να παίρνουν μέρος κανονικά σε αυτή οι Μπουζούκης, Δώνης, Κολοβέτσιος και Γιόχανσον και να τίθενται στη διάθεσή του.

Όσον αφορά το Γιάννη Μπουζούκη, ο νεαρός μέσος τις τελευταίες ημέρες ακολουθούσε πρόγραμμα αποφόρτισης προκειμένου να ξεκουραστεί. Ο 20χρονος ανέβασε ρυθμούς και μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Τα ίδια ισχύουν και για τον Ματίας Γιόχανσον καθώς ο 26χρονος Σουηδός δεξιός οπισθοφύλακας γυμνάστηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο δεξιό δικέφαλό του. Αυτές μάλιστα του στέρησαν τη συμμετοχή από τον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ. Ωστόσο, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός τις ξεπέρασε και έθεσε το αυτό του στη διάθεση του προπονητή του.

Τέλος 100% έτοιμος για το ντέρμπι του ακολουθεί είναι και ο Χρήστος Δώνης. Στο ματς με την ΑΕΚ, ο 24χρονος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στη θέση του είχε περάσει ο Κάτσε. Ο Δώνης τις προηγούμενες ημέρες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. Ο ίδιος ανέβασε ρυθμούς, πήρε μέρος κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης και δήλωσε παρών για ταον αγώνα που έπεται.

Ο κύριος Δώνης δε θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Όμρι Άλτμαν, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.

Αφήστε μια απάντηση