Σοκ με Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό

Σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού ένα απρόοπτο περίμενε τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Δώνη. Ο κύριος Δώνης είδε τον Ουσμάν Κουλιμπαλί να αποχωρεί τραυματίας από την προπόνηση και να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Υγεία”.

Στα τελευταία λεπτά της προπόνησης σε μία ανύποπτη φάση ο Ουσμάν Κουλιμπαλί τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό του αντιβράχιο και αποχώρησε από αυτή. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι οδηγήθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αυτές έδειξαν ότι ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στη μεσότητα της ωλένης με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί κατευθείαν νάρθηκας στο μέρος που βρίσκεται πάνω από τον αγκώνα του.

Αυτό συνεπάγεται ότι ο Κουλιμπαλί θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι εβδομάδες και αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων από το νέο έτος.

Έτσι το “Τριφύλλι” θα χάσει έναν από τους πιο φορμαρισμένους και πιο έμπειρους παίκτες του το τελευταίο διάστημα. Ο κύριος Δώνης δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στις αναμετρήσεις με αντιπάλους τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Άρη, τον Παναιτωλικό, τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα της Super League. Παράλληλα θα απουσιάσει από τα ματς με αντιπάλους την Ιεράπετρα και τον Κισσαμικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Από την άλλη ο κύριος Δώνης είδε τον Ματίας Γιόχανσον να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να τίθεται στη διάθεσή του. Ο 26χρονος Σουηδός δεξιός οπισθοφύλακας ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι του και πήρε μέρος κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης. Ο ίδιος θα δώσει το “παρών” στην εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Από εκεί και πέρα ο Άντονι Μουνιέ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, το οποίο περιελάβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Σωκράτης Διούδης πήρε άδεια από τον κύριο Δώνη και απουσίαζε από την προπόνηση, ενώ ο Δημήτρης Κολοβέτσιος συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί. Οι Νίκος Βέργος και Φεντερίκο Μακέντα έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης. Αμφότεροι αναμένονται τις επόμενες ημέρες να μπούνε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Αφήστε μια απάντηση