Υπολογίζει κανονικά στον αρχηγό του ο Παναθηναϊκός

Το πρωτάθλημα της Super League ανοίγει ξανά τις πύλες του, μετά τη διακοπή της περασμένης εβδομάδας. Στην επανέναρξή του ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε ήρθε ισόπαλο εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό με σκορ 1-1. Το τέρμα του είχε πετύχει ο Έργκους Κάτσε. Με το βαθμό αυτό, οι “Πράσινοι” βρίσκονται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας Σμύρνης την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον Άρη με σκορ 1-2. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό.

Διαιτητής του αγώνα του Σαββάτου ορίστηκε να είναι ο κύριος Φωτιάδης από το σύνδεσμο Καστοριάς. Ο ίδιος θα έχει βοηθούς τον Δημόπουλος από το σύνδεσμο Φλώρινας και τον Κολοσιώνη από το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Κουρμπέλη. Την περασμένη εβδομάδα ο 25χρονος μέσος είχε δεχθεί ένα δυνατό χτύπημα στο εντός έδρας ματς της Εθνικής Ελλάδος με αντίπαλο τη Φιλανδία. Για το λόγο αυτό, ο ίδιος τις περασμένες ημέρες ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ωστόσο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο Κουρμπέλης ανέβασε στροφές και πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα μιας και άφησε πίσω του τον τραυματισμό του. Έτσι ο ίδιος τέθηκε στη διάθεση του κυρίου Δώνη και αναμένεται να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα δώσει και αυτός το “παρών” στο ματς που έπεται. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης.

Επίσης στις προπονήσεις επέστρεψαν και οι διεθνείς παίκτες. Ο λόγος για τους Μπουζούκη, Στάικο, Μαυρομάτη, Χατζηγιοβάνη, Εμμανουηλίδη, Κάτσε, Κότσαρη, Χριστογεώργο και Καμπετσή. Άπαντες υπολογίζονται κανονικά για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από το παιχνίδι του Σαββάτου θα απουσιάσουν οι Άντονι Μουνιέ, Ουσμάν Κουλιμπαλί και Σωκράτης Διούδης.

Οι Διούδης και Μουνιέ συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούνε. Η επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση αναμένεται να πραγματοποιηθεί από το νέο έτος. Όσον αφορά τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας τις περασμένες ημέρες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Στον παίκτη τοποθετήθηκαν βίδες και πλάκες στην αριστερή ωλένη λόγο του κατάγματος που είχε υποστεί. Ο ίδιος σε δέκα ημέρες θα ξεκινήσει πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και η επανεμφάνισή του στις προπονήσεις αναμένεται να γίνει από το νέο έτος.

Αφήστε μια απάντηση