Παναθηναϊκός: Δίνει ευκαιρίες ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ιεράπετρα, ομάδα της τρίτης εθνικής κατηγορίας, για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Διαιτητής του ματς θα είναι ο κύριος Μανούχος από το σύνδεσμο Αργολίδας. Ο κύριος Μανούχος θα έχει βοηθούς τους Τριανταφύλλου και Μπαλτά, τέταρτος θα είναι ο Λάμπρου και παρατηρητής ο Αγαδάκος.

Το “Τριφύλλι” στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης επικράτησε εκτός έδρας του Παναιτωλικού με σκορ 0-1. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης είχε σημειώσει ο Μακέντα. Οι “Πράσινοι” βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με αγώνα λιγότερο, με τρεις βαθμούς.

Από την άλλη, η Ιεράπετρα την πρώτη αγωνιστική γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον Κισσαμικό με σκορ 0-2. Έτσι βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης θα ξεκουράσει αρκετούς από τους θεωρητικά βασικούς ποδοσφαιριστές του και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που δεν έχει χρησιμοποιήσει πολύ ακόμη. Ο κύριος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή αρκετούς παίκτες που προέρχονται από την Κ19 της ομάδας.

Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους Χριστογεώργο, Μπουζούκη, Κουντουριώτη, Παντελάκη, Κότσαρη, Τζαβίδα, Χατζηθεοδωρίδη, Σερπέζη, Στάικο, Πούγγουρα, Αποστολάκη, Θεοχάρη, Εμμανουηλίδη, Σκεντεράι, Καμπετσή, Οικονόμου, Τσανδάρη και Σιφναίο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Ξενόπουλος και Μουνιέ.

Όσον αφορά την κατάσταση του Ματίας Γιόχανσον, ο 26χρονος δεξιός οπισθοφύλακας στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του και έγινε αναγκαστική αλλαγή πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Σε εξετάσεις που έκανε ο Σουηδός μπακ διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό του και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δέκα ημέρες. Αυτό συνεπάγεται ότι θα απουσιάσει από τα ματς με αντιπάλους την Ιεράπετρα για το Κύπελλο Ελλάδος και τους ΟΦΗ και Ατρόμητο για το πρωτάθλημα της Super League.

Έτσι επόμενο διάστημα ο μοναδικός δεξιός οπισθοφύλακας που θα έχει στη διάθεσή του ο κύριος Δώνης θα είναι ο νεαρός Αποστολάκης μιας και η επιστροφή του Ουσμάν Κουλιμπαλί στην ενεργό δράση προσδιορίζεται μετην άφιξη του νέου έτους.

Αφήστε μια απάντηση