Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, έδωσε στους ποδοσφαιριστές του άδεια για να περάσουνε τις χριστουγεννιάτικες γιορτές αλλά και την Πρωτοχρονιά με τα κοντινά τους πρόσωπα και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας που ακολουθεί για το πρωτάθλημα της Super League και το Κύπελλο Ελλάδος.

Η άδεια τελείωσε και οι παίκτες του “Τριφυλλιού” επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασίας τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τη Λαμία για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Το ματς μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη.

Στην τελευταία προπόνηση των “Πρασίνων”, ο κύριος Δώνης είδε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τον Δημήτρη Κουρμπέλη να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του.

Πριν την άδεια, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αντιμετώπιζε πρόβλημα στο πόδι του με συνέπεια να μην παίρνει μέρος στις προπονήσεις. Ο 25χρονος μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, έδωσε το “παρών” και προπονήθηκε κανονικά. Έτσι ο κύριος Δώνης μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς εναντίον της Λαμίας.

Επίσης ο Εμανουέλ Ινσούα, ο οποίος επέστρεψε τελευταίος στη χώρα μας από την άδεια που είχε εξασφαλίσει, ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και γυμνάστηκε κανονικά.

Από εκεί και πέρα, ο Φεντερίκο Μακέντα συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί. Ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός αφού πρώτα έκανε το ειδικό πρόγραμμα στη συνέχεια μετείχε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

“Απών” από την προπόνηση ήταν ο Αργύρης Καμπετσής. Ο 19χρονος φορ το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από ίωση με αποτέλεσμα να παραμείνει σπίτι του. Ο νεαρός στράικερ αναμένεται το ερχόμενο διάστημα να πάρει μέρος κανονικά στις προπονήσεις και να ανεβάσει ρυθμούς. Ο ίδιος όπως όλα δείχνουν από τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας συνέχισε ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, η κατάσταση του οποίου βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ενώ ο Σεχού συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Τέλος, στην τελευταία προπόνηση ο Όμρι Άλτμαν αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό του και αποχώρησε. Σε εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί φλεγμονή. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και ο 24χρονος Ισραηλινός τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει για προληπτικούς κυρίως λόγους πρόγραμμα αποφόρτισης.

Αφήστε μια απάντηση