Στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 4-3 απέναντι στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική και κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά από τον αντίπαλό του, όσον αφορά την κατάληψη της 2ης θέσης. Με αυτή τη νίκη οι “πράσινοι” μείωσαν τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 3 βαθμούς, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, όμως, να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το Σάββατο, 14/3/2015, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Εργοτέλη και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ και να μείνει κοντά στην κορυφή. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 19:30 του Σαββάτου, αλλά τελικά η ώρα άλλαξε και θα διεξαχθεί στις 15:00 της ίδια ημέρας.

Ο Εργοτέλης βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και δίνει μάχη για την παραμονή. Προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Βέροιας, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να πλησιάσει στη βαθμολογία τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος, με το “ξεμπλοκάρισμα” του Μάρκους Μπεργκ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο ο Σουηδός πέτυχε τρία γκολ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη δεν θα έχει στη διάθεσή του λόγω τιμωρίας τους Ζέκα και Σίντεφελντ, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Πράνιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα γαστρεντερίτιδας.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Γιάννης Αναστασίου ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι και το 2018, με τους όρους να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να ξεκινήσει άμεσα τις συζητήσεις με τους Σίντεφελντ, Πέτριτς και Χουχούμη για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Από τα υπόλοιπα νέα της ομάδας, ξεχωρίζει η λήξη συνεργασίας με τον Εμίρ Μπαϊράμι, με το Σουηδό μέσο να αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό, ευχαριστώντας την ομάδα και τον κόσμο και ζητώντας συγγνώμη που δεν μπόρεσε να προσφέρει περισσότερο. Ο Μπαϊράμι διέκοψε το συμβόλαιό του χωρίς να ζητήσει χρήματα και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Σουηδία.

Αφήστε μια απάντηση