Παναθηναϊκός: Με επτά απόντες η προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία στην αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Ο κύριος Ζαχαριάδης από το σύνδεσμο Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Δευτέρας. Ο κύριος Ζαχαριάδης θα έχει βοηθούς τον Δημητριάδη και τον Πάτρα, οι οποίοι αμφότεροι επίσης είναι από το σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Κουμπαράκης από τος σύνδεσμο Ξάνθης.

Το “Τριφύλλι” συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση που ακολουθεί. Ωστόσο, πολλά είναι τα προβλήματα που καλείται να λύσει ο προπονητής των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, για τον αγώνα με τον Αστέρα, καθώς από την τελευταία προπόνηση της ομάδας απουσίαζαν συνολικά επτά παίκτες. Ο λόγος για τους Κουρμπέλη, Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί, Αποστολάκη, Πούγγουρα, Κάτσε και Ινσούα.

Όσον αφορά την κατάσταση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο 25χρονος μέσος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στο αριστερό του γόνατο. Οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει, με συνέπεια ο Κουρμπέλης να συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί και αυτομάτως να τίθεται νοκ άουτ από το παιχνίδι της Δευτέρας. Μάλιστα, η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή από το ιατρικό επιτελείο και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Αυτό θα αποφασιστεί το ερχόμενο διάστημα. Εφόσον ο αρχηγός του “Τριφυλλιού” περάσει την πόρτα του χειρουργείου τότε θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο Εμανουέλ Ινσούα αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το προηγούμενο εντός έδρας ματς της ομάδας του με αντίπαλο τη Ξάνθη. Σε εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση στο δεξί του γόνατο. Ο Ινσούα συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Αστέρα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Οι Κολοβέτσιος, Κάτσε και Κουλιμπαλί συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από ίωση. Οι δύο πρώτοι δείχνουν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθούνε στην αποστολή της ομάδας. Από την άλλη, ο Κουλιμπαλί θα δοκιμάσει το Σάββατο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και τότε ο κύριος Δώνης θα αποφασίσει εάν τα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Τέλος, οι Αποστολάκης και Πούγγουρας συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους για την αναμέτρηση που ακολουθεί. Από εκεί και πέρα, ο Φεντερίκο Μακέντα πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του τεχνικού του.

Αφήστε μια απάντηση