Παναθηναϊκός σε κρίση

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” συνεχίζει να βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 και προβλημάτισε με την εικόνα του στο γήπεδο.

Ο τεχνικός των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να υποκύπτουν σε αρκετά λάθη, να πουλάνε εύκολα τη μπάλα, να μην έχουν καθαρό μυαλό στην επιθετική ανάπτυξη και να μην παίζουν με υπομονή. Πέραν της ήττας, ο κύριος Δώνης είδε τους Κουλιμπαλί και Ινσούα να αποχωρούν τραυματίες από την αναμέτρηση και να γίνονται αναγκαστική αλλαγή στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Κουλιμπαλί υπέστη θλάση στο δικέφαλό του, ενώ ο Ινσούα κάταγμα στο ζυγωματικό. Επίσης κάταγμα στη μύτη υπέστη και ο Κουρμπέλης.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης σημειώθηκε στο 8ο λεπτό όταν ο Στάικος από μακρινή απόσταση επιχείρησε το σουτ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας, Βελλίδης, το απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 23ο λεπτό μετά από γύρισμα του Κρίζμαν, η μπάλα έφτασε στον Νικολιά, ο οποίος από πλάγια θέση έκανε το σουτ αλλά ο Διούδης το απέκρουσε. Στο 34ο λεπτό μετά από σέντρα από δεξιά του Κρίζμαν, ο Αθανασιάδης από ευνοϊκή θέση πήρε την κεφαλιά αλλά ο Διούδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Με το σκορ στο 0-0 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην πρώτη ευκαιρία της επανάληψης, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 73ο λεπτό μετά από σέντρα ακριβείας του Νικολιά, ο Αθανασιάδης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 87ο λεπτό ο Καμπετσής τροφοδότησε τον Γιόχανσον, αυτός μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Βελλίδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση και το απομάκρυνε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε, ο Άλτμαν πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε τη μπάλα.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί ( 7΄ Παντελάκη ), Μαυρομάτη, Στάικο, Ινσούα ( 20΄ Χατζηθεοδωρίδη ), Καμπετσή, Κολοβέτσιο, Χατζηγιοβάνη ( 75΄ Άλτμαν ), Κουρμπέλη και Μπουζούκη.

Στη συνέντευξη Τύπου ο κύριος Δώνης υποστήριξε ότι η ομάδα του αποδιοργανώθηκε από τους τραυματισμούς και όταν έγιναν οι αλλαγές ο αντίπαλος πραγματοποίησε δύο ευκαιρίες. Θεωρεί ότι μετά τον τραυματισμό του Ινσούα, οι παίκτες του δεν είχαν το απαραίτητο πάθος και διάθεση. Επίσης τόνισε ότι πλήρωσε μία αδράνεια της άμυνας. Από εκεί και πέρα πιστεύει ότι έχουν γίνει αρκετά απρόοπτα και πολλά πράγματα το τελευταίο διάστημα και για το λόγο αυτό πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ για να επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα. Τέλος, υποστήριξε ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ναι μεν είχε την κατοχή αλλά δεν είχε την εύκολη πάσα.

Αφήστε μια απάντηση