Παναθηναϊκός: Με Δώνη κόντρα στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Το ματς θα διευθύνει ο κύριος Τάσης από το σύνδεσμο Ηπείρου. Ο ίδιος θα έχει βοηθούς τον Κόλλια επίσης από το σύνδεσμο Ηπείρου και την Κουρομπύλια από το σύνδεσμο Δυτικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Ζαμπαλάς από την Ήπειρο.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-0. Με την ήττα τους αυτή, οι “Πράσινοι” βρέθηκαν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 πόντους.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική γνώρισε και αυτός την ήττα από τον Άρη εντός έδρας με σκορ 0-3. Η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται στην δέκατη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του για την αναμέτρηση που ακολουθεί. Οι άνθρωποι του συλλόγου δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα.

Ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης, στην τελευταία προπόνηση είδε τον Χρήστο Δώνη να συμμετέχει σε ολόκληρο το πρόγραμμα και να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του. Ο 25χρονος χαφ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι του, θα βρεθεί στην αποστολή και κατά πάσα πιθανότητα και στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί προκειμένου να ξεπεράσει το κάταγμα που αντιμετωπίζει στη μύτη του. Η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου στοιχηματίζουμε πως θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Επίσης, “απών” από το παιχνίδι που έπεται θα είναι ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση. Ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και η επιστροφή του στην ενεργό δράση υπολογίζεται να είναι σε δύο εβδομάδες.

Τέλος το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας συνέχισε και ο Εμάνουελ Ινσούα. Ο αριστερός οπισθοφύλακας αντιμετωπίζει κάταγμα στο ζυγωματικό και η συμμετοχή του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση