Ήττα για τον άνευρο και ακίνδυνο Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” θα στοιχηματίζαμε πως πραγματοποίησε μία από τις χειρότερές του φετινές εμφανίσεις, με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα με κάτω τα χέρια από τον Πανιώνιο με σκορ 2-0.

Ο τεχνικός των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάζονται χωρίς το απαιτούμενο νεύρο στον αγωνιστικό χώρο, να χάνουν όλες τις προσωπικές τους μονομαχίες, να μην μπορούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και να είναι εντελώς ακίνδυνοι προς την αντίπαλη περιοχή. Ενδεικτικό αποτελεί το γεγονός ότι οι παίκτες του δημιούργησαν μόλις μία φάση προς την αντίπαλη εστία, και αυτή με πολύ δόση τύχης.

Έτσι η εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, πήγε στράφι, καθώς η ομάδα μετά την ήττα της απομακρύνθηκε και άλλο από την πρώτη πεντάδα. Πάντως στο “Τριφύλλι” έχουν παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης, καθώς θεωρούν ότι δεν καταλογίστηκε υπέρ τους πέναλτι στο 2ο λεπτό.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, στην πρώτη καλή στιγμή του ματς οι “Πράσινοι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό μετά από αντεπίθεση του Πανιωνίου, ο Ντουρμισάι έδωσε στον Μασούρα, αυτός μέσα στην περιοχή βρήκε τον Άρτσε, ο οποίος τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Σπιριντόνοβιτς και αυτός με κοντινό σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 27ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας έπειτα από σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη, ο Μακέντα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κότνικ μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 27ο λεπτό ο Ντουρμισάι μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Διούδης με εκπληκτική απόκρουση το απομάκρυνε σε κόρνερ. Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πίσω στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 50ο λεπτό όταν ο Άρτσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ αλλά ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 53ο λεπτό ο Ντουρμισάι εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από μακρινή απόσταση αλλά ο Διούδης το έδιωξε. Στο 55ο λεπτό έπειτα από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς και ολιγωρία των αμυντικών του Παναθηναϊκού, ο Κόρμπος έδωσε στον αφύλαχτο Σταυρόπουλο, ο οποίος με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 58ο λεπτό ο Διούδης μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Σπιριντόνοβιτς από πλάγια θέση.

Ο κύριος Δώνης χρησιμοποίησε τους Διούδη, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομάτη ( 83΄ Δώνη ), Άλτμαν, Κολοβέτσιο, Χατζηγιοβάνη ( 61΄ Βέργο ), Πούγγουρα, Κουρμπέλη, Κάτσε ( 73΄ Μουνιέ ), Μακέντα και Μπουζούκη.

Αφήστε μια απάντηση