Παναθηναϊκός: Παρών στο ντέρμπι ο Ινσούα

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 3 Μαρτίου και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Τον αγώνα που ακολουθεί θα διευθύνει ο κύριος Κέλετ από τη Δανία. Ο Δανός διεθνής ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Σόρενσεν και Χούμελγκααρντ. Τέταρτος θα είναι ο Τσαμούρης από το σύνδεσμο Πειραιά.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον Πανιώνιο με σκορ 2-0. Οι “Πράσινοι” πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερές τους φετινές εμφανίσεις, με συνέπεια να ηττηθούν με κάτω τα χέρια. Το πέρας της αγωνιστικής βρήκε τον Παναθηναϊκό στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας με τον Άρη με σκορ 1-1. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 58 πόντους.

Ο ΠΑΟ συνεχίζει σε αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του για το ντέρμπι που ακολουθεί. Στόχος του είναι αποκλειστικά η νίκη, προκειμένου να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη πεντάδα.

Το ευτύχημα για τον τεχνικό του συλλόγου, Γιώργο Δώνη, αποτελεί η επιστροφή στην ενεργό δράση του Εμάνουελ Ινσούα. Ο 28χρονος αριστερός οπισθοφύλακας έπειτα από κάτι παραπάνω από ένα εικοσαήμερο, πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του. Ο Αργεντίνος μπακ θα βρεθεί κανονικά στην αποστολή της ομάδας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει φανέλα βασικού. Μάλιστα, ο ίδιος θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα, έπειτα από το χτύπημα που δέχθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Άντονι Μουνιέ και Ουσμάν Κουλιμπαλί. Όσον αφορά τον πρώτο, ο 32χρονος εξτρέμ ταλαιπωρείται από θλάση και για το λόγο αυτό συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε δύο εβδομάδες.

Επίσης νοκ άουτ παραμένει και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο 30χρονος δεξιός μπακ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση που αντιμετωπίζει. Η κατάστασή του στοίχημα πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και δεν αποκλείεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Δώνης θα έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς κανείς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ούτε είναι τιμωρημένος.

Αφήστε μια απάντηση