Χωρίς τον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του επί της Ξάνθης, παρέμεινε 3 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο και περιλαμβάνει και το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Οι “πράσινοι”, από την άλλη, υποδέχονται στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλουν τη νίκη για να εκμεταλλευτούν οποιοδήποτε αποτέλεσμα του ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, έχει περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί, αφού το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα, 19/10/2015, στις 17:15.

Η απουσία του Μάρκους Μπεργκ από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το συγκεκριμένο ματς στοιχηματίζουμε πως είναι πολύ σημαντική. Ο Σουηδός επιθετικός επέστρεψε τραυματίας από το παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας και ο Γιάννης Αναστασίου ψάχνει τρόπο να τον αντικαταστήσει στην ενδεκάδα. Ο πιθανότερος αντικαταστάτης του θα είναι ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος θα παίξει δίπλα στον Νίκο Καρέλη στην επίθεση του “τριφυλλιού”. Μπορεί, λοιπόν, η απουσία του Σουηδού να είναι σοβαρή, ππό την άλλη, όμως, ευχάριστα ήταν τα μαντάτα για τους Λουντ, Νίνη και Κλωναρίδη, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν και επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είναι εξαιρετικός φέτος στα παιχνίδια πρωταθλήματος, αφού έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ. Παρόλα αυτά, ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν μεγάλη προσοχή στο εν λόγω ματς.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει προσελκύσει ο Ούγγρος επιθετικός Κρίστιαν Νέμεθ, σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικής αθλητικής εφημερίδας. Ο Νέμεθ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο MLS της Αμερικής. Στο “τριφύλλι” έδειχναν να σκέφτονται στην περίπτωσή του για τον επόμενο Ιανουάριο, όταν και θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, αλλά από την ομάδα αναφέρουν πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Από τις υπόλοιπες ειδήσεις της ομάδας, εντύπωση προκάλεσε η δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, σχετικά με τα όσα ακούγονται για τον Μικαέλ Εσιέν. Ο τελευταίος δεν έχει καταφέρει ακόμη να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας και ενώ όλες οι ειδήσεις κάνουν λόγο για δυσφορία από την πλευρά του Συλλόγου, ο Γιάννης Αλαφούζος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter το εξής μήνυμα: “Ομόφωνα υπογράψαμε τον Μικαέλ. Σύντομα θα είναι μάχιμος. Με υπομονή χτίζουμε. Προϋπόθεση η προσπάθεια. Εμπιστευόμαστε δεν κάνουμε ανθρωποθυσίες!”, και έδειξε πως η ομάδα συνεχίζει να στηρίζει τον Εσιέν.

Ο ίδιος ο παίκτης, από την άλλη, φέρεται να έχει δηλώσει στο οικείο του περιβάλλον πως δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα και μοναδικός του στόχος είναι να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να βοηθήσει την ομάδα. Επιπλέον, φέρεται να δήλωσε πως από την ομάδα του έχουν δείξει εμπιστοσύνη και του έχουν φερθεί καταπληκτικά από την πρώτη στιγμή, κάτι που θέλει να ανταποδώσει.

Τέλος, ένα γνωστό όνομα στους φίλους του Παναθηναϊκού ήρθε να προστεθεί στα δημοσιεύματα για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Πρόκειται για τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στο “τριφύλλι” πριν λίγα χρόνια, αλλά όπως ακούγεται από το περιβάλλον της ομάδας, η περίπτωσή του δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Αφήστε μια απάντηση