Με πολλές απουσίες η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός την αγωνιστική που μας πέρασε υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό. Το αιώνιο ντέρμπι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς διακόπηκε οριστικά στο 70ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-1.

Το “Τριφύλλι” στοίχημα πως αναμένει βαριά “καμπάνα” για το όσα συνέβησαν τόσο στον αγωνιστικό, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο. Οι “Πράσινοι”, όπως όλα δείχνουν, θα υποστούν αφαίρεση τριών βαθμών, εξαιτίας των όσων έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο και οδήγησαν στην αναβολή της αναμέτρησης. Επίσης υπάρχει μία εκδοχή να τους αφαιρεθούν ακόμη τρεις βαθμοί για τα όσα έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Άπαντες στην ομάδα περιμένουν με αγωνία την τελική απόφαση του Πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ προκειμένου να μάθουν την τιμωρία τους.

Από εκεί και πέρα, μία μέρα μετά το ντέρμπι που διακόπηκε, οι ποδοσφαιριστές του “Τριφυλλιού” επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Στην τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, δεν είχε στην διάθεσή του συνολικά επτά παίκτες. Ο λόγος για τους Μπουζούκη, Αποστολάκη, Κάτσε, Καμπετσή, Σέχου, Εμμανουηλίδη και Κουρμπέλη.

Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές απουσίαζαν όχι εξαιτίας κάποιου τραυματισμού αλλά επειδή έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ο Κουρμπέλης εντάχθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας. Ο Κάτσε από την πλευρά του κλήθηκε στην εθνική Αλβανίας και οι υπόλοιποι έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων και Νέων.

Από την άλλη, ο Φάνης Μαυρομάτης συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί προκειμένου να ξεπεράσει την οσφυαλγία που αντιμετωπίζει. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός απουσίαζε από τα τελευταία δύο ματς της ομάδας του εξαιτίας αυτού του προβλήματος. Η κατάστασή του δείχνει να καλυτερεύει μέρα με την μέρα και στο τέλος του μήνα αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αφήστε μια απάντηση