Δύο εβδομάδες off ο Μπουζούκης στον Παναθηναϊκό

Το πρωτάθλημα της Super League ανοίγει εκ νέου τις πύλες του και οι ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, έπειτα από την διακοπή του περασμένου σαββατοκύριακο λόγω των αναμετρήσεων των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Ο Παναθηναϊκός πλέον στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το συγκεκριμένο ματς είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα.

Στο “Τριφύλλι” ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα που ακολουθεί, όμως τα προβλήματα τραυματισμών δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη. Στην τελευταία προπόνηση των “Πρασίνων”, ο κύριος Δώνης είδε ακόμη έναν παίκτη του να πέφτει θύμα τραυματισμού. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουζούκη.

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Γιάννης Μπουζούκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του και δεν κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός άμεσα υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν αποθαρρυντικά για τον νεαρό άσο, καθώς έδειξαν ότι θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο ίδιος ξεκίνησε ήδη ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και όπως είναι λογικό δεν υπολογίζεται από τον κύριο Δώνη για το ματς που έπεται.

Μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου στοίχημα πως δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο για την κατάστασή του και όπως όλα δείχνουν ο Μπουζούκης θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση της μεθεπόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη.

Επίσης στην τελευταία προπόνηση ο κύριος Δώνης δεν είχε στην διάθεσή του ούτε τον Φάνη Μαυρομάτη ούτε και τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

Όσον αφορά τον Φάνη Μαυρομάτη, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί προκειμένου να ξεπεράσει την οσφυαλγία που αντιμετωπίζει. Ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Επιπλέον, ο Αχιλλέας Πούγγουρας το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από ίωση. Για τον λόγο αυτό δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση και έμεινε κλινήρης στο σπίτι του. Ο ίδιος θα προσπάθησε τις επόμενες ημέρες να ανεβάσει ρυθμούς, όμως η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Τέλος ο κύριος Δώνης περιμένει σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν και οι διεθνείς.

Αφήστε μια απάντηση