Αμφίβολος ο Χατζηθεοδωρίδης στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η συνάντηση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 1 Απριλίου και η σέντρα του αγώνα έχει οριστεί για τις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Την αναμέτρηση της Δευτέρας θα διευθύνει ο κύριος Φωτιάδης από τον σύνδεσμο Καστοριάς. Ο κύριος Φωτιάδης θα έχει βοηθούς τον Σίπκα από τον σύνδεσμο Σάμου και τον Σινιοράκη από τον σύνδεσμο Χανίων. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Κομίνης από τον σύνδεσμο Θεσπρωτίας.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική πριν την διακοπή του πρωταθλήματος αντιμετώπισε εντός έδρας τον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο αγώνας δεν τελείωσε καθώς ο διαιτητής αποφάσισε την διακοπή του. Οι “Πράσινοι” άσκησαν έφεση κατά της απόφασης, δικαιώθηκαν, όμως τους αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα εξαιτίας των όσων συνέβησαν στον περιβάλλοντα χώρο. Έτσι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον στην έβδομη θέση της κατάταξης με 32 βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Απόλλωνας Σμύρνης την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Άρη με σκορ 5-0. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα πόντους και έχει χαιρετήσει την μεγάλη κατηγορία.

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς που ακολουθεί. Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, πριν την έναρξη της προπόνησης ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και να μην παρατήσουν την προσπάθεια που έχουν κάνει εξαιτίας της ποινής.

Ωστόσο τα προβλήματα για τον κύριο Δώνη δεν απουσιάζουν. Στην τελευταία προπόνηση, ο Έλληνας προπονητής, είδε τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να μην παίρνει μέρος σε αυτήν και το όνομά του να προστίθεται στους αμφίβολους.

Ο Χατζηθεοδωρίδης το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από ίωση με αποτέλεσμα να παραμένει κλινήρης στο σπίτι του. Για τον λόγο αυτό ο 21χρονος άσος δεν πήρε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας. Η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, όμως όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή. Με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα δώσει το παρών στο ματς που έπεται.

Επίσης ο κύριος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μαυρομάτη και Μπουζούκη. Αμφότεροι συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να ξεπεράσουν του τραυματισμούς τους.

Αντίθετα σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Πούγγουρας, ο οποίος πραγματοποίησε ασκήσεις στο γυμναστήριο και όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στην αποστολή.

Τέλος οι Κάτσε, Κουρμπέλης, Σέχου, Εμμανουηλίδης, Αποστολάκης και Καμπετσής ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αφήστε μια απάντηση