Συνεχίζει την θεραπεία του ο Μαυρομάτης

Μία μέρα μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, είδε τον Φάνη Μαυρομάτη να μην παίρνει μέρος σε αυτήν και να συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.

Ο Μαυρομάτης το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από οσφυαλγία με συνέπεια να απουσιάσει από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο 22χρονος στόπερ αρχικά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και στην συνέχεια μετείχε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Η κατάστασή του δείχνει να καλυτερεύει μέρα με την μέρα, ωστόσο η συμμετοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Άρη στοίχημα πως παραμένει αμφίβολη.

Ακόμη, απών από την προπόνηση ήταν και ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο νεαρός άσος συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του και όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει και από το ματς με τον Άρη.

Στα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του κυρίου Δώνη.

Αφήστε μια απάντηση